ROLAND GARROS

Roland Garros: Το πρόγραμμα της ημέρας για τα προημιτελικά των γυναικών

Poland's Iga Swiatek celebrates after beating Claire Liu of the U.S. during their second round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Thursday, June 1, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Poland's Iga Swiatek celebrates after beating Claire Liu of the U.S. during their second round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Thursday, June 1, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Δύο παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (07/06) για τα προημιτελικά του ταμπλό των 7ανδρών στο Roland Garros.

Πλούσιο θέαμα υπόσχεται η Τετάρτη (07/06) στο Roland Garros αφού διεξάγονται δύο προημιτελικοί για το ταμπλό των γυναικών με τους οποίους θα κλείσει και η τετράδα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Χαντάντ Μάιαμ θα αντιμετωπίσει την Ζαμπέ και μετά θα ακολουθήσει η μονομαχία της Σβιόντεκ με Γκοφ.

Όλη η δράση του Roland Garros υπάρχει καθημερινά στο Matchcenter του SPORT24, ενώ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τις μεταδόσεις κάθε ημέρας.

Το πρόγραμμα της ημέρας

  • 12.00 Χαντάν Μάια - Ζαμπέ / Eurosport 1
  • 14.00 Σβιόντεκ - Γκοφ / Eurosport 1

* Οι ώρες είναι ενδεικτικές και οι αγώνες μεταδίδονται από το Eurosport το οποίο αναμεταδίδεται στην Ελλάδα και μέσα από τη NOVA.

TAGS ROLAND GARROS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ