US OPEN

Προκάλεσε ρεκόρ προσέλευσης η Σερίνα Γουίλιαμς

O Σερίνα Γουίλιαμς
O Σερίνα Γουίλιαμς © 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Η επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς στο κεντρικό court Arthur Ashe στο Billie Jean King Tennis Center της Νέας Υόρκης, προκάλεσε παροξυσμό και ένα ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης.

Η επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς στο κεντρικό court Arthur Ashe στο Billie Jean King Tennis Center της Νέας Υόρκης, προκάλεσε παροξυσμό και ένα ιστορικό ρεκόρ.

Πολλοί φοβήθηκαν ότι η κορυφαία Αμερικανίδα τενίστρια θα έπαιζε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας της, ωστόσο η 41χρονη νίκησε με 6-3, 6-3 και έδωσε παράταση στην παρουσία της στη Νέα Υόρκη.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, 29.402 θεατές βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Arthur Ashe για τον αγώνα της θρυλικής Σερίνα Γουίλιαμς και αυτό το νούμερο αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης, σε βραδινό session.

Αυτή η προσέλευση σε συνδυασμό με το ρεκόρ των 41,930 φιλάθλων κατά τη διάρκεια του day session, δημιούργησε το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του US Open με τη συνολική προσέλευση να φτάνει τους 71,332 θεατές στην πρεμιέρα της Δευτέρας.

Στο 2ο γύρο του US Open, η Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει το Νο2 του κόσμου, Ανέτ Κονταβέιτ.

Η είσοδος της Γουίλιαμς στο Arthur Ashe ήταν εντυπωσιακή, με την Αμερικανίδα να γνωρίζει μοναδική αποθέωση από τους συμπατριώτες της.

Πηγή: Tennis24

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ