US OPEN

Σερίνα Γουίλιαμς - US Open: Νικηφόρα πρεμιέρα για τη βασίλισσα στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας της

Serena Williams, of the United States, reacts during the first round of the US Open tennis championships against Danka Kovinic, of Montenegro, Monday, Aug. 29, 2022, in New York. (AP Photo/John Minchillo)
Serena Williams, of the United States, reacts during the first round of the US Open tennis championships against Danka Kovinic, of Montenegro, Monday, Aug. 29, 2022, in New York. (AP Photo/John Minchillo) AP

Η Σερίνα Γουίλιαμς επικράτησε 2-0 σετ της Κόβινιτς και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του US Open το οποίο θα είναι το τελευταίο τουρνουά της καριέρας της.

Αποφασισμένη να προσφέρει μία ακόμα τενιστική παράσταση και όπου βγει στο US Open εμφανίστηκε η Σερίνα Γουίλιαμς στο παιχνίδι της κόντρα στην Ντάνκα Κόβιντς.

Η θρυλική Αμερικανίδα επικράτησε 2-0 σετ κόντρα στην Μαυροβούνια και πανηγύρισε την 366η νίκη της σε Grand Slam. Η 40χρονη πια Γουίλιαμς έχει ανακοινώσει πως μετά το τέλος του US Open θα κρεμάσει την ρακέτα της και για αυτό το λόγο θα παίξει και στο διπλό παρέα με την αδερφή της Βίνους.

Οι Αμερικανοί γέμισαν κάθε γωνιά του Arthur Ashe Stadium και δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα για την Σερίνα Γουίλιαμς.

Στον δεύτερο γύρο του US Open θα αντιμετωπίσει την Εσθονή, Ανέτ Κονταβέιτ.

TAGS US OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ