ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού ο Μπερετίνι

Ο Ματέο Μπερετίνι μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon 2021 | 11 Ιουλίου 2021
Ο Ματέο Μπερετίνι μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon 2021 | 11 Ιουλίου 2021 @ 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο φιναλίστ του Wimbledon, Ματέο Μπερετίνι, στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη μυϊκό τραυματισμό που θα του στερήσει τη συμμετοχή στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά την εκπληκτική παρουσία του στο Λονδρέζικο Grand Slam όπου έφτασε μέχρι τον τελικό (ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς) ο Ματέο Μπερετίνι είχε βάλει ως στόχο ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας, ωστόσο δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο Τόκυο για να κυνηγήσει αυτή τη διάκριση.

Αιτία ένας μυϊκός τραυματισμός της τελευταίας στιγμής, τον οποίο υπέστη λίγα μόλις 24ωρα πριν από την έναρξη των Αγώνων, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο 25χρονος Ιταλός τενίστας είναι υποχρεωμένος να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Σημειώνεται πως η ιταλική αποστολή που θα βρεθεί στο Τόκιο αποτελείται συνολικά από 384 αθλητές, με τους 198 να είναι άνδρες και τις 187 γυναίκες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ