ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

"Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απειλείται με τριετή απαγόρευση εισόδου στην Αυστραλία"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open © 2021 ANDY BROWNBILL / AP IMAGES

Αντιμέτωπος με τριετή απαγόρευση εισόδου στην Αυστραλία βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, σύμφωνα με την αυστραλιανή εφημερίδα The Age, έπειτα από την απόρριψη της visa.

Τέλος δεν έχει η περιπέτεια και η ταλαιπωρία για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει μεταφερθεί σε ξενοδοχείο, όπου ζουν δεκάδες μετανάστες, αρκετοί από τους οποίους για χρόνια. Συγκεκριμένα, οι Αρχές της Μελβούρνης τον μετέφεραν από το αεροδρόμιο Τουλαμαρίν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κάρλτον, αφού νωρίτερα η κυβέρνηση της Αυστραλίας απέρριψε την αίτηση για visa και εισόδου του στη χώρα.

Ο θρυλικός Σέρβος τενίστας φέρεται να μην είχε τα απαραίτητα έγγραφα για να δικαιολογήσει την ιατρική εξαίρεση που του χορηγήθηκε για να συμμετάσχει στο AAustralian Open, με αποτέλεσμα να μην του χορηγηθεί η άδεια εισόδου στη χώρα. Ωστόσο τα προβλήματα, όπως φαίνεται δεν σταματούν εδώ για τον Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με την αυστραλιανή εφημερίδα The Age ο Νo1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη απειλείται παράλληλα και με τριετή απαγόρευση εισόδου στην Αυστραλία.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ