INDIAN WELLS

Μπασιλασβίλι: "Δεν εκπλήσσομαι που απέκλεισα τον Τσιτσιπά"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Νικόλοζ Μπασιλασβίλι στα προημιτελικά του Indian Wells
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Νικόλοζ Μπασιλασβίλι στα προημιτελικά του Indian Wells © 2021 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Ο Νικόλοζ Μπασιλασβίλι, ο οποίος πήρε την πρόκριση για τους "4" του Indian Wells απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, επικρατώντας 2-1 του Έλληνα πρωταθλητή, υποστήριξε στις δηλώσεις του πως δεν του έκανε εντύπωση που απέκλεισε το Νο3 του ταμπλό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άντεξε την πίεση του Νικόλοζ Μπασιλασβίλι, όπου λύγισε με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-4), με αποτέλεσμα να τελειώσει στην προημιτελική φάση για εκείνον η πορεία του στο Indian Wells.

Από τη μεριά του ο Γεωργιανός τενίστας, ο οποίος προκρίθηκε στους "4" της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ, μιλώντας μετά τη μεγάλη νίκη επί του Νο3 του ταμπλό υποστήριξε πως δεν τον εξέπληξε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

"Αν εκπλήσσομαι; Όχι πραγματικά. Σε γενικές γραμμές, στο παιχνίδι αισθανόμουν πολύ καλά από την αρχή, έπαιξα καλά, ένιωθα με την μπάλα πολύ καλά. Και αν μπορέσω να κρατήσω αυτό το καλό είδος σερβίς, θα μπορέσω να συνεχίσω να παίζω καλά.

Η νίκη μου απέναντι στον Ρότζερ σήμαινε πολλά για μένα επειδή ήταν το είδωλό μου. Είναι όπως για όλους, ξέρεις", είπε. "Θα έλεγα ότι η νίκη του Ρότζερ ήταν πολύ σημαντική στην καριέρα μου. Το να νικήσω τον Στέφανο σήμερα ήταν επίσης πολύ σημαντικό ματς", δήλωσε ο Γεωργιανός Νο36 της Παγκόσμιας κατάταξης μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells.

TAGS INDIAN WELLS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ