AUSTRALIAN OPEN

Μεντβέντεφ: "Ρώτησα τον εαυτό μου τι θα έκανε ο Τζόκοβιτς"

Ο Μεντβέντεφ μετά τη νίκη επί του Αλιασίμ στο Australian Open
Ο Μεντβέντεφ μετά τη νίκη επί του Αλιασίμ στο Australian Open © 2022 ANDY BROWNBILL / AP IMAGES

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ αποκάλυψε μετά τη σπουδαία πρόκρισή του στον ημιτελικό του Australian Open πως για να κάνει την ανατροπή ενώ βρισκόταν πίσω με 2-0 σετ από τον Αλιασίμ, σκέφτηκε πως θα αντιδρούσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αντιμέτωπος με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα τεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4) στον ημιτελικό του Australian Open που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/1). Ο Ρώσος με επική ανατροπή, βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ, κέρδισε τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ (Νο9) με 3-2 (7-6, 6-3, 6-7, 5-7, 4-6) σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε σε τέσσερις ώρες και 42 λεπτά και είναι αυτός που θα βρεθεί στο δρόμο του Έλληνα τενίστα προς τον τελικό.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Μπεντβέντεφ παραδέχθηκε ότι βρέθηκε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, αποκαλύπτοντας ότι για να επανέλθει σκέφτηκε τι θα έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς εάν ήταν στη θέση του.

"Δεν έδειξα τον καλύτερό μου εαυτό και ο Φέλιξ έπαιζε απίστευτα, σέρβιρε απίστευτα, δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω, οπότε δεν ξέρω αν θα αρέσει στον κόσμο, αλλά είπα στον εαυτό μου "Τι θα έκανε ο Νόβακ;" και συνέχισε: "Ή ο Ράφα ή ο Ρότζερ για να είμαι ειλικρινής. Κέρδισαν τόσους πολλούς αγώνες σαν αυτόν. Έτσι σκέφτηκα "Εντάξει, θα το κάνω να δουλέψει, θα παλέψω μέχρι το τέλος".

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ