ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Laver Cup, Ο Τσιτσιπάς αποθέωσε το ρόστερ της Team Europe: "Θρυλικό, όπως ο Τζόρνταν με τους Μπουλς"

Team Europe's Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Team World's Nick Kyrgios, of Australia, during Laver Cup tennis, Saturday, Sept. 25, 2021, in Boston. (AP Photo/Elise Amendola)
Team Europe's Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Team World's Nick Kyrgios, of Australia, during Laver Cup tennis, Saturday, Sept. 25, 2021, in Boston. (AP Photo/Elise Amendola) 2021 AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

Ενθουσιασμένος με το ρόστερ της Team Europe στο Laver Cup εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς που το παρομοίασε με την θρυλική ομάδα των Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν.

Μαζί με τον Ράφαελ Ναδάλ, τον Ρότζερ Φέντερερ, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Άντι Μάρεϊ και τον Κάσπερ Ρουντ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ολοκληρώσει την Team Europe στο Laver Cup που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο από τις 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τους συμπαίκτες που θα έχει παρομοιάζοντας μάλιστα την ομάδα του με αυτή των Μπουλς του θρυλικού Μάικλ Τζόρνταν.

"Να πω αρχικά ότι αυτό είναι θρυλικό. Η ομάδα αυτή είναι ένα αστείο, είναι απίθανη. Είναι όπως ο Μάικλ Τζόρνταν με τους Μπουλς. Με τιμά που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Φέντερερ αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που τον βλέπω ξανά στο κορτ. Είναι προνόμιο που τον έχω στην ομάδα, που θα παίξει (ας ελπίσουμε) το πρώτο του παιχνίδι στο μονό. Όλες οι καλύτερες στιγμές μου είναι από το Laver Cup και γι αυτό είμαι τόσο μεγάλος φαν της διοργάνωσης αυτής.

Μαθαίνω και έμαθα πολλά από αυτούς τους σπουδαίους τενίστες. Μοιράζομαι μαζί τους κάτι σημαντικό αυτές τις τρεις μέρες. Επιπλέον μπορώ να συνδεθώ και να μοιραστώ ιδέες εντός και εκτός κορτ, να είμαι μέλος ενός πολύ όμορφου πράγματος στο άθλημά μας".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ