SPORTS & GOSSIP

Η ζωή του Ιβανίσεβιτς που έχει προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του περί απιστίας εις βάρος της πρώην συντρόφου του

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς με την Τατιάνα Ντράγκοβιτς
Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς με την Τατιάνα Ντράγκοβιτς PA IMAGES/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Η προσωπική ζωή του Γκοράν Ιβανίσεβιτς, του προπονητή του Τζόκοβιτς που έχει προκαλέσει σάλο μετά την αποκάλυψή του ότι απάτησε την πρώην σύζυγό του και ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια.

Η προσωπική ζωή του Γκόραν Ιβανίσεβιτς και ειδικά η σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Τατιάνα Ντράγκοβιτς, έχει ξεσπάσει σκάνδαλο στην Κροατία. Ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τη γυναίκα που εργάζεται ως μοντέλο για περισσότερα από 15 χρόνια. Μάλιστα δήλωσε πως αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς είναι ένας από τους θρυλικούς πρώην τενίστες. Παρά το γεγονός ότι επικεντρώθηκε κυρίως στα μονά, σημείωσε επίσης αξιοσημείωτη επιτυχία στα διπλά, κατακτώντας εννέα τίτλους. Το πιο αξιοσημείωτο επίτευγμά του ήταν η κατάκτηση του τίτλου του Wimbledon στα μονά το 2001, αγωνιζόμενος με wildcard.

Αφού αποσύρθηκε από τη δράση, έγινε προπονητής και βοήθησε τον Μάριν Τσίλιτς να κερδίσει το US Open το 2014. Από το 2019, προπονεί το νούμερο 1 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή ήταν για τέσσερα χρόνια παντρεμένος με το μοντέλο, Τατιάνα Ντράγκοβιτς. Την είχε δει στο εξώφυλλο ενός περιοδικού και θέλησε να την γνωρίσει από κοντά. Αφού κατάφερε να βρει τον αριθμό του κινητού της, κανόνισαν να βρεθούν από κοντά και... ερωτεύτηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι δύο τους ήταν μαζί για 17 χρόνια. Ο πρώην τενίστας έκανε πρόταση γάμου στο μοντέλο το 1999, αλλά παντρεύτηκαν το 2009 και αφού είχαν αποκτήσει ήδη τα δύο τους παιδιά, την Άμπερ και τον Εμμάνουελ. Όμως το 2013 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τώρα ο προπονητής του τένις είναι παντρεμένος με την Νίβες Κάνοβιτς, η οποία είναι ηθοποιός. Οι δύο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018 και ένα χρόνο μετά τον γάμο τους ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ