ΤΕΝΙΣ

Σκάνδαλο με τον προπονητή του Τζόκοβιτς και την πρώην σύζυγό του: "Το καλύτερο πράγμα που έκανα ήταν ότι σε απάτησα"

Retired Croatian tennis player Goran Ivanisevic, left, and Tatjana Dragovic arrive to watch Novak Djokovic of Serbia face Roger Federer of Switzerland during a semifinals match at the All England Lawn Tennis Championships at Wimbledon, England, Friday, July 6, 2012. (AP Photo/Anja Niedringhaus)
Retired Croatian tennis player Goran Ivanisevic, left, and Tatjana Dragovic arrive to watch Novak Djokovic of Serbia face Roger Federer of Switzerland during a semifinals match at the All England Lawn Tennis Championships at Wimbledon, England, Friday, July 6, 2012. (AP Photo/Anja Niedringhaus) AP

Εφημερίδα στην Κροατία έφερε στη δημοσιότητα μηνύματα που έστελνε ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, στην πρώην σύζυγό του. Στα δικαστήρια έχει οδηγηθεί το ζευγάρι.

Η προσωπική ζωή του Γκόραν Ιβανίσεβιτς και ειδικά η σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Τατιάνα Ντράγκοβιτς, έχει ξεσπάσει σκάνδαλο στην Κροατία.

Εφημερίδα έφερε στο φως της δημοσιότητας μηνύματα που είχε στείλει ο κόουτς του Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρώην σύζυγό του με τα οποία παραδέχεται ότι την είχε απατήσει.

"Το καλύτερο πράγμα που έκανα τα τελευταία 15 χρόνια ήταν να σε απατήσω, αλλά δυστυχώς έκανα το λάθος να επιστρέψω σε εσένα. Σαν να μην έφτανε αυτό, σε στήριξα οικονομικά, σε τάισα και εσένα αλλά και το παιδί σου" αναφέρει ένα από τα μηνύματα που διέρρευσαν στον τύπο.

Στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς και η Τατιάνα Ντάγκοβιτς ξεκίνησαν τη σχέση τους το 1998 όταν ο τενίστας είχε παρατηρήσει τη μετέπειτα σύντροφό του στο εξώφυλλο ενός περιοδικού.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά. Ο κάτοχος ενός Grand Slam τίτλου και συνολικά 22, χώρισε με την Τατιάνα Ντράγκοβιτς το 2013, ωστόσο οι δυο τους βρίσκονται ακόμα στα δικαστήρια για οικονομικές διαφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ