SPORTS & GOSSIP

Τατιάνα Ντράγκοβιτς: Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Ιβανίσεβιτς, την οποία παραδέχτηκε ότι έχει απατήσει

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του προπονητή του Τζόκοβιτς, Ιβανίσεβιτς, την οποία παραδέχτηκε ότι έχει απατήσει
Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του προπονητή του Τζόκοβιτς, Ιβανίσεβιτς, την οποία παραδέχτηκε ότι έχει απατήσει © 2012 ANJA NIEDRINGHAUS/ AP IMAGES

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του προπονητή του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, την οποία όπως παραδέχτηκε την είχε απατήσει, δηλώνοντας πως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του τα τελευταία 15 χρόνια.

Η προσωπική ζωή του Γκόραν Ιβανίσεβιτς και ειδικά η σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Τατιάνα Ντράγκοβιτς, έχει ξεσπάσει σκάνδαλο στην Κροατία. Ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τη γυναίκα που εργάζεται ως μοντέλο για περισσότερα από 15 χρόνια. Μάλιστα δήλωσε πως αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Η Τατιάνα Ντράγκοβιτς που ήταν παντρεμένη με τον πρώην τενίστα για τέσσερα χρόνια, αυτή τη στιγμή είναι σε σχέση με τον Κροάτη μουσικό Βλάχο Αρμπούλιτς, ο οποίος είναι κατά 12 χρόνια νεότερός της.

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς είδε για πρώτη φορά την Τατιάνα στο εξώφυλλο ενός περιοδικού και θέλησε να την γνωρίσει. Αφού κατάφερε να βρει τον αριθμό του κινητού της, οι δύο τους κανόνισαν να βρεθούν από κοντά και... ερωτεύτηκαν.

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς με την Τατιάνα Ντράγκοβιτς
Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς με την Τατιάνα Ντράγκοβιτς PA IMAGES/ALAMY/VISUALHELLAS.GR


Οι δύο τους ήταν μαζί για 17 χρόνια. Ο πρώην τενίστας έκανε πρόταση γάμου στο μοντέλο το 1999, αλλά παντρεύτηκαν το 2009 και αφού είχαν αποκτήσει ήδη τα δύο τους παιδιά, την Άμπερ και τον Εμμάνουελ.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ