ΤΕΝΙΣ

Home sweet home

Home sweet home
Δανιηλίδου-Βόερ-Στόσουρ-Ρέιμοντ

Η Δανιηλίδου ολοκλήρωσε τη σεζόν, την ώρα που οι οκτώ κορυφαίες τενίστριες συνεχίζουν στη Μαδρίτη

Η Θεσσαλονικιά πρωταθλήτρια ολοκληρώνει τη χρονιά στο Νο37 στον κόσμο, χάνοντας μία θέση σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα. Συνολικά μάζεψε 538.75 βαθμούς σε 26 τουρνουά που συμμετείχε (ρεκόρ 43-26 στο απλό και 28-23 στο διπλό) με τα χρηματικά έπαθλα που κέρδισε να ανέρχονται σε 323.137 δολλάρια.

Παρά τη συμμετοχή της στον τελικό, η Δανιηλίδου κέρδισε βαθμούς, όχι θέσεις στην κατάταξη του διπλού. Κατέλαβε την 23η θέση πίσω από τη Μαρτίνα Ναβρατιλόνα, με 1.198 βαθμούς σε 24 τουρνουά που συμμετείχε.

Η Ισπανία βγάζει Νο1

Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο απλό, τρεις τενίστριες διεκδικούν την κορυφαία θέση στον κόσμο. Η Αμελί Μορεσμό, η Μαρία Σαραπόβα και η Ζιστίν Ενίν Αρντέν είναι οι υποψήφιες, με κάτι παραπάνω από 100 βαθμούς να χωρίσουν την πρώτη από την τρίτη. Αντικειμενικά η Βελγίδα θεωρείται εκτός παιχνιδιού.

Όλα θα κριθούν αυτή την εβδομάδα στη Μαδρίτη, όπου φιλοξενεί το "WTA Tour Championships". Η κλήρωση που έγινε το βράδυ της Κυριακής, μας αποδεικνύει ότι θα απολαύσουμε εξαιρετικά παιχνίδια καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η κλήρωση
Κίτρινο Γκρουπ

1.Αμελί Μορεσμό (Γαλλία)
3.Ζιστίν Ενίν Αρντέν (Βέλγιο)
5.Νάντια Πετρόβα (Ρωσία)
8.Μαρτίνα Χίνγκις (Ελβετία)

Κόκκινο Γκρουπ
2.Μαρία Σαραπόβα (Ρωσία)
4.Σβετλάνα Κουζνέτσοβα (Ρωσία)
6.Κιμ Κλάιστερς (Βέλγιο)
7.Έλενα Ντεμεντίεβα (Ρωσία)

















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ