ROLAND GARROS

Φέντερερ: "Το παιχνίδι μου ήταν πιο ξεκάθαρο"

Ο Ρότζερ Φέντερερ στο Roland Garros
Ο Ρότζερ Φέντερερ στο Roland Garros Ⓒ 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρότζερ Φέντερερ σημείωσε την πρώτη του νίκη στη φετινή χωμάτινη περίοδο, μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό του στην Γενεύη, επικρατώντας στον πρώτο γύρο του Roland Garros του Ντένις Ιστόμιν.

Ο Ρότζερ Φέντερερ εμφανίστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου σημειώνοντας ότι το παιχνίδι του στην πρεμιέρα στο Παρίσι ήταν πιο ξεκάθαρο.

"Απλά ένιωσα το παιχνίδι μου πιο ξεκάθαρο σήμερα, πολύ καλύτερο", δήλωσε ο 39χρονος. "Το παιχνίδι του αντιπάλου μου, μου επέτρεψε να κερδίζω πόντους με διαφορετικούς τρόπους. Μου επέτρεψε να έχω πολλές επιλογές. Ήξερα πότε να προσεγγίσω τον φιλέ, πότε να κάνω drop-shot, πότε να πάρω γρήγορα την μπάλα."

"Σήμερα έκανα πραγματικά μεγαλύτερη προσπάθεια για να περάσω περισσότερα swings και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό από την προπόνηση. Μερικές φορές πρέπει να λέω στον εαυτό-την ώρα που πάω να πάρω την πετσέτα-να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα. Γι αυτό νομίζω ότι ένιωσα πιο άνετα σήμερα επειδή η σκέψη μου κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση".

Ο Νο8 του κόσμου αναφέρθηκε και στα σύντομα ράλι τα οποία έπαιξε, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να ολοκληρώνονται με αμέτρητα drops-shots.

"Γενικά είμαι ικανοποιημένος από το τον τρόπο που κινήθηκα στο κορτ σήμερα. Κινήθηκα πολύ καλά και κράτησα τα μικρής διάρκειας ράλι, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να πηγαίνω σε πολύ μεγάλα ράλι, κάτι που σημαίνει ότι χρησιμοποίησα αρκετά drop-shots, όπως κάνω πάντα".

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Πηγή: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ