AUSTRALIAN OPEN

Έξαλλος ο Μεντβέντεφ με τον χειριστή οθόνης: "Πόσο ανόητος μπορεί να είναι;"

Ο Μεντβέντεφ έξαλλος με τον χειριστή οθόνης στην αναμέτρηση με τον Αλιασίμ για τα ημιτελικά του Australian Open
Ο Μεντβέντεφ έξαλλος με τον χειριστή οθόνης στην αναμέτρηση με τον Αλιασίμ για τα ημιτελικά του Australian Open PRINT SCREEN TWITTER

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ έγινε έξαλλος με τον χειριστή οθόνης στην αρχή του τέταρτου σετ κόντρα στον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ, παραπονέθηκε στον διαιτητή, αποκαλώντας τον χειριστή "βλάκα", για την εναλλαγή της εικόνας στις μεγάλες οθόνες.

Μία απίστευτη μάχη δίνουν οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Φελίξ Οζέ Αλιασίμ για το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του Australian Open, με τον Ρώσο τενίστα να ισοφαρίζει σε 2-2 και να οδηγεί την αναμέτρηση στο πέμπτο και τελευταίο σετ.

Στην αρχή του τέταρτου σετ ωστόσο, ο Μεντβέντεφ βγήκε εκτός εαυτού, τα έβαλε με τον χειριστή οθόνης, τον οποίο και αποκάλεσε "βλάκα". Ο λόγος ήταν οι εναλλαγές των εικόνων στις μεγάλες οθόνες λίγο πριν από μία από τις επιστροφές του, γεγονός που τον έκανε να παραπονεθεί στον διαιτητή.

"Ζητήστε από τον χειριστή να σταματήσει να είναι πραγματικά ηλίθιος και να βάλει την τεράστια εικόνα του προσώπου του Φελίξ λίγο πριν την επιστροφή μου. Πόσο ανόητος μπορεί να είναι; Βλάκας. Δεν χρειάζεσαι πραγματικά μυαλό για να το κάνεις, είναι απίστευτο", είπε αγανακτισμένος ο Ρώσος.

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ