ΤΕΝΙΣ

Δύσκολη κλήρωση για Σάκκαρη στο Roland Garros

Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Η Μαρία Σάκκαρη θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ισπανίδα, Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο στον πρώτο γύρο του Roland Garros. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Τσιτσιπά.

Ιδιαίτερα δύσκολη κλήρωση είχε η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Roland Garros. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα, Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο. Οι δυο τους είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν με την 28χρονη Ισπανίδα να παίρνει την πρόκριση.

Η Ναβάρο είναι το Νο 22 της Παγκόσμιας κατάταξης και έχει φτάσει δύο φορές μέχρι τα προημιτελικά του γαλλικού Όπεν. Όποια πάρει την πρόκριση από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα τεθεί αντιμέτωπη με τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σοράνα Κιρστέα και την Σουάι Πένγκ. Από εκεί και πέρα τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν είναι αυτό ανάμεσα στην Κέρμπερ και την Μακάροβα.

Τα κυριότερα ζευγάρια του 1ου γύρου:

Μαρία Σάκκαρι - Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο

Γκαμπρίνιε Μουγκουρούθα - Φραντσέσκα Σκιαβόνε

Αντζελίκ Κέρμπερ - Εκατερίνα Μακάροβα

Μόνικα Πούγκ - Ρομπέρτα Βίντσι

Πέτρα Κβίτοβα - Τζούλια Μποσερούπ

Καμίλα Τζιόρτζι - Οσεάν Ντοντίν

Βίνους Γουίλιαμς - Γκουιάνγ Γουάνγκ

Μάντισον Κις - Άσλεϊ Μπάρτι

Τζοάνα Κόντα - Σου Γουέι Σιέ

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Σε αντίθεση με τη Μαρία Σάκκαρη ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα χρειαστεί λίγο ακόμα να περιμένει ώστε να μάθει τον αντίπαλο του στον πρώτο γύρο του Roland Garros. Μόλις ολοκληρωθούν τα προκριματικά τότε θα γίνει η κλήρωση για τους αντιπάλους.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Σταν Βαβρίνκα, Χουαν Μαρτιν Ντελ Πότρο, Πάμπλο Κουέβας, Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας, Μίσα Ζβέρεβ, Ντιέγκο Σβάρτζμαν, Ριτσαρντ Γκασκε, Βίκτορ Εστρέλα Μπούργκος, Φελισιάνο Λόπες, Ζέρζι Γιάνοβιτς, Νίκολα Μαχούτ, Ίβο Κάρλοβιτς, Κάρεν Χατσάνοβ, Αντρέας Σέπι και Κουεντίν Χάλις.

Από τα ζευγάρια του 1ου γύρου, ξεχωρίζει σίγουρα η αναμέτρηση του Zverev με τον Fernando Verdasco, ενώ πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι του Marin Cilic με τον Ernests Gulbis.

Τα κυριότερα ζευγάρια του 1ου γύρου:

Ράφαελ Ναδάλ - Μπενουά Περ

Μαρίν Τσίλιτς - Ερνεστ Γκουλμπίς

Νόβακ Τζόκοβιτς - Μάρσελ Γκρανογιέρ

Άντι Μάρεϊ - Αντρέι Κουζνάτσοβ

Σταν Βαβρίνκα - Αντίπαλος από τα προκριματικά

Νικ Κύργιος - Φιλίπ Κολσχρέιμπερ

Κέι Νισικόρι - Θανάσης Κοκκινάκης

Μάρκος Παγδατής - Νίκολας Αλμάγκρο

Ντόμινικ Τίεμ - Μπέρναρντ Τόμιτς

Αλεξάντερ Ζβέρεβ - Φερνάντο Βερντάσκο

Φάμπιο Φονίνι 0 Φρανσέ Τιαφό

Τζακ Σοκ - Γίρι Βέσελι

Photo credits: AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ