DAVIS CUP

Davis Cup: Το πρόγραμμα της Κυριακής

DAVIS CUP /  -  (  / EUROKINISSI)
DAVIS CUP / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό είναι το πρόγραμμα των αγώνων του Davis Cup ανάμεσα στην Ελλάδα και το Εκουαδόρ την Κυριακή, με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντρές Αντράντε να ξεχωρίζει.

Ημέρα ανόδου αναμένεται να είναι η Κυριακή (5/2), για την εθνική μας ομάδα Davis Cup. Μετά το επιβλητικό ξεκίνημα στο rubber με τον Ισημερινό, όπου η Ελλάδα έκανε το 2-0 στην 1η ημέρα αγώνων, απομένει ένα βήμα από τους Έλληνες τενίστες, για την εξασφάλιση της ιστορικής ανόδου στο World Group I του Davis Cup.

Μια νίκη στα εναπομείναντα τρία ties χρειάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για να θέσει νοκ-άουτ τον Ισημερινό και να πάρει την πρόκριση στην 1η τη τάξει κατηγορία του Davis Cup.

Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του κόσμου της, που μετά την άνευ προηγούμενου προσέλευσή του το Σάββατο (4/2) στα δυο ματς μονού της 1ης ημέρας, αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ με την παρουσία του την Κυριακή, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Γαλανόλευκο αναμένεται να ντυθεί για 2η σερί μέρα το κλειστό “Νίκος Γκάλης”, με τον Στέφανο Τσιτσιπά, φυσικά, να είναι το πρόσωπο της διοργάνωσης.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της 2ης ημέρας αγώνων, η δράση θα ξεκινήσει στις 12:00, με τον αγώνα διπλού.

Εκεί, όπου κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα αγωνιστούν τα αδέρφια Τσιτσιπά, μιας και το δίδυμο Πέτρου Τσιτσιπά-Αλέξανδρου Σκορίλα δοκιμάστηκε στην τελευταία προπόνηση και εκτός απροόπτου θα είναι και αυτό που θα μπει στο court, με τον Στέφανο να κρατάει δυνάμεις για το μονό που θα ακολουθήσει.

Οι δυο Έλληνες θα αντιμετωπίσουν το πολύ έμπειρο δίδυμο του Ισημερινού που αποτελείται από δυο Top100 διπλίστες. Τον Γκονζάλο Εσκομπάρ και τον Ντιέγκο Ιντάλγκο.

Θα ακολουθήσει, η αναμέτρηση μονού του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντρέ Αντράντε. Αν και ο τενίστας από τον Ισημερινό, είναι αμφίβολος, εξαιτίας προβλήματος στους κοιλιακούς. Τελευταίο tie, είναι προγραμματισμένο αυτό του Αριστοτέλη Θάνου με τον Άλβαρο Γκιγιέν.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (5/2) στο ΟΑΚΑ (έναρξη αγώνων στις 12:00)

  • Στέφανος Τσιτσιπάς (ή Αλέξανδρος Σκορίλας) - Πέτρος Τσιτσιπάς / Γκονζάλο Εσκομπάρ (Νο44) - Ντιέγκο Ιντάλγκο (Νο76) | (COSMOTE SPORT 6 HD)
  • Στέφανος Τσιτσιπάς - Αντρές Αντράντε (Νο564) | (COSMOTE SPORT 6 HD)
  • Αριστοτέλης Θάνος - Άλβαρο Γκιγιέν (Νο731) | (COSMOTE SPORT 6 HD)

Πηγή: tennis24.gr

TAGS DAVIS CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ