AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Μονφίς, νέα νίκη για Κετσμάνοβιτς

Ο Γκαλ Μονφίς πανηγυρίζει στο Australian Open
Ο Γκαλ Μονφίς πανηγυρίζει στο Australian Open 2022 HAMISH BLAIR / AP PHOTO

Ο Γκαλ Μονφίς συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο Australian Open αφού νίκησε 3-0 σετ τον Γκαρίν και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Ο Γκαλ Μονφίς συνεχίζει το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη νέα χρονιά, πετυχαίνοντας την 7η νίκη του μέσα στο 2022.

Το Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Australian Open μετά τη νίκη του με 7-6(4), 6-1, 6-4 επί του Κρίστιαν Γκαρίν, στο ξεκίνημα της Παρασκευής στη Μελβούρνη.

O 35χρονος Γάλλος που κατέκτησε τον 11ο τίτλο της καριέρας του στο Adelaide International την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς, μετά το αμφίρροπο εναρκτήριο σετ όπου χρειάστηκε να επιστρέψει από το 1-4 κάτω στο tie break, κυριάρχησε του αντιπάλου του στην Kia Arena και με 30 winners, εκ των οποίων οι 14 άσοι, έφτασε στην τελική επικράτηση.

Στους “16” της Μελβούρνης, ο Μονφίς θα αντιμετωπίσει τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ο οποίος έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς και πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Αυστραλία.

Ο 22χρονος Σέρβος, Νο77 στον κόσμο, κέρδισε 6-4, 6-7(8), 6-2, 7-5 τον Λορένζο Σονέγκο και θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε 16αδα Grand Slam διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ