AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Πρόστιμο άνω των 10.000 ευρώ στον Μεντβέντεφ για το "είσαι ηλίθιος" στον διαιτητή

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ παραπονιέται στον διαιτητή κατά τη διάρκεια του break από τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Australian Open
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ παραπονιέται στον διαιτητή κατά τη διάρκεια του break από τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Australian Open © 2022 ANDY BROWNBILL / AP IMAGES

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ τιμωρήθηκε με πρόστιμο άνω των 10.000 ευρώ εξαιτίας του έντονου ξεσπάσματος που είχε στον ημιτελικό του Australian Open απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεβ κατάφερε να νικήσει με 1-3 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο4 στον κόσμο) και να προκριθεί στον τελικό του Australian Open. Ωστόσο, ο Ρώσος τενίστας θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο συνολικά άνω των 10.000 ευρώ και συγκεκριμένα, περίπου 3.600 ευρώ για αντιαθλητική συμπεριφορά και 7.000 για "ορατή αισχρότητα".

Συγκεκριμένα, ο Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη έγινε έξαλλος με τον διαιτητή για τον Απόστολο Τσιτσιπά, και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή του αγώνα, λέγοντας πως δίνει συνεχώς οδηγίες στον Στέφανο.

Μάλιστα, ο Μεντβέντεφ ξεπέρασε τα ορία, αφού απευθυνόμενος στον διαιτητή γύρισε και του είπε "Είσαι ηλίθιος; Όταν σου μιλάω, θα με κοιτάς. Απάντα μου". Στο τέλος του αγώνα, στις δηλώσεις του στο court παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος η αντίδρασή του στον διαιτητή και ότι παρόμοιες αντιδράσεις δεν τον βοηθούν.

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ