ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ

Αλκαράθ: Το πανάκριβο αξεσουάρ του που κοστίζει 1 εκατ. ευρώ και δεν υπάρχει στην αγορά

Η στιγμή που ο Αλκαράθ σήκωνε το τρόπαιο του Wimbledon με το ρολόι των 30.000 ευρώ, που κοσμούσε τον καρπό του.
Η στιγμή που ο Αλκαράθ σήκωνε το τρόπαιο του Wimbledon με το ρολόι των 30.000 ευρώ, που κοσμούσε τον καρπό του. © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH /AP IMAGES

Ο Κάρλος Αλκαράθ που βρίσκεται στο Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης του τένις τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του με το καινούργιο του αξεσουάρ, που κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ και δεν υπάρχει στην αγορά.

Ο Κάρλος Αλκαράθ μετά την κατάκτηση του Wimbledon τον περασμένο Ιούλιο, βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής. Η κατάκτηση του δεύτερου Grand Slam από τον 20χρονο τενίστα προκάλεσε... φρενίτιδα. Οποιαδήποτε κίνηση του Ισπανού τενίστα σχολιάζεται.

Τώρα με αφορμή την τελευταία του δημοσίευση στο Instagram, όλοι επικεντρώθηκαν στο πανάκριβο αξεσουάρ του νεαρού αθλητή. Πρόκειται για μία πράσινη τσάντα Louis Vuitton, η αξία της οποίας φτάνει το 1.000.000 ευρώ, ωστόσο βρίσκεται εκτός αγοράς, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα αποκλειστικό προϊόν.

Όσοι λάτρεις της συγκεκριμένης τσάντας θέλουν να την προσθέσουν στην συλλογή τους, πρέπει να περιμένουν μέχρι το επόμενο έτος, που θα είναι διαθέσιμη. Ο Αλκαράθ είχε την ευκαιρία να την παραλάβει αυτό το αποκλειστικό αξεσουάρ, καθώς είναι ambassador της γαλλικής εταιρίας.

TAGS ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ SPORTS & GOSSIP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ