BIG GAMES BET

Υπερέχει σε όλα η Τσέλσι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δίνει το 1.90

Ο Ρις Τζέιμς με τη φανέλα της Τσέλσι σε αγώνα πρωταθλήματος με την Άρσεναλ | 22 Αυγούστου 2021
Ο Ρις Τζέιμς με τη φανέλα της Τσέλσι σε αγώνα πρωταθλήματος με την Άρσεναλ | 22 Αυγούστου 2021 @2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Τσέλσι είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο άσος της μπορεί να ανέβει από το 1.90 ως το 2.60.

Το μεγάλο ματς της ημέρας είναι ασφαλώς το Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30 Cosmote Sport2 HD, Live από το SPORT24), στο Στάμφορντ Μπριτζ για τη 13η αγωνιστική της Premier League.

Οι Λονδρέζοι είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης με τη νίκη τους να προσφέρεται στο 1.60 κατά μέσο όρο. Αντίθετα, το διπλό μπορεί να εντοπιστεί ακόμη και σε τιμές μεγαλύτερες του 6.00!

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Τσέλσι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό το διαπίστωσε η Γιουβέντους την Τρίτη με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Με πρωταγωνιστές τρία παιδιά από την ακαδημία της, τον Τσάλομπαχ, τον Τζέιμς και τον Χάντσον-Οντόι η ομάδα του Τόμας Τούχελ υποχρέωσε τη "γηραιά κυρία" στην πιο βαριά ήττα (4-0) της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι "μπλε" είναι πραγματικά μία καλοκουρδισμένη μηχανή και τρέχουν αήττητο σερί δέκα αγώνων (8-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η Τσέλσι μετράει ήδη οχτώ clean sheets στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ στις πρώτες 12 αγωνιστικές της Premier League και μόνο ένα στα τελευταία 450 λεπτά.

Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μία μεταβατική φάση μετά την απομάκρυνση του Ολε Γκούναρ Σόλτσκιερ. Ο σύλλογος αναζητεί τον επόμενο τεχνικό, ωστόσο για το υπόλοιπο της χρονιάς θα πορευτεί με… ενδιάμεσο τον Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει ως προπονητής μεταξύ άλλων στη Χοφενχάιμ και στη Λειψία.

Στο ντέρμπι πάντως με την Τσέλσι την ευθύνη της ομάδας θα έχει ξανά ο Μάικλ Κάρικ, όπως και στο πρόσφατο ματς για το Champions League, με τη Βιγιαρεάλ, όπου η Γιουνάιτεντ κέρδισε 2-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Παραπαίει στο πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ

Αν οι "κόκκινοι διάβολοι" κερδίσουν στο Λονδίνο θα πανηγυρίσουν για πρώτη φορά φέτος δύο σερί νίκες εκτός έδρας. Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα δύο κολλητά διπλά που είχε βγάλει η Γιουνάιτεντ με Γουλβς και Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα, είχε μεσολαβήσει η ήττα της στη Βέρνη από τη Γιουνγκ Μπόις.

Αυτή τη στιγμή η Γιουνάιτεντ απέχει ήδη έξι βαθμούς από την πρώτη τετράδα και κύριο μέλημά της είναι να μην ανοίξει περαιτέρω αυτή η διαφορά. Το τελευταίο διάστημα ήταν καταστροφικό για τους "μπέμπηδες", αφού στις επτά προηγούμενες αγωνιστικές μάζεψαν μόλις τέσσερις βαθμούς και γνώρισαν πέντε ήττες.

Η κακή παράδοση του Ρονάλντο και τα τέσσερα χρόνια φαγούρας της Τσέλσι

Μοναδική αχτίδα φωτός μοιάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει σημειώσει φέτος τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και έξι στο Champions League, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στο τελευταίο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Το αρνητικό βέβαια είναι πως ο CR7 δεν έχει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις απέναντι στην Τσέλσι. Σε 15 παιχνίδια εναντίον της έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ, εκείνο στον τελικό του Champions League το 2008, που είχε κερδίσει η Γιουνάιτεντ στα πέναλτι.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορεί να αισιοδοξεί η Γιουνάιτεντ είναι η πρόσφατη παράδοση, καθώς στα τελευταία επτά ματς με την Τσέλσι στο πρωτάθλημα είναι αήττητη (3-4-0). Μάλιστα τέσσερα πιο πρόσφατα δεν δέχθηκε καν γκολ. Η Τσέλσι έχει να κερδίσει τους "κόκκινους διαβόλους" στην Premier League τέσσερα χρόνια!

Με προβληματική αμυντική σύνθεση η Γιουνάιτεντ

Νέα απώλεια για την Τσέλσι ο Τσίλγουελ, που τραυματίστηκε κόντρα στη Γιουβέντους. Αναγκαστική αλλαγή έγινε την Τρίτη και ο Καντέ, ο οποίος επίσης πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί απόψε. Σταθερά εκτός παραμένει ο Κόβατσιτς. Στα θετικά ότι είναι διαθέσιμος πλέον ο Λουκάκου, αν και ο Τούχελ δεν τον προορίζει για βασικό κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Το κενό του Τσίλγουελ θα καλύψει ο Αλόνσο, ενώ αυτό του Καντέ ο Λόφτους Τσικ. Η τριάδα μπροστά λογικά θα αποτελείται από τους Χάντσον-Οντόι, Πούλισικ και Χάβερτς, με τον Τούχελ βέβαια να έχει πληθώρα επιλογών, όπως ο Ζίγες, ο Μάουντ και ο Βέρνερ.

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει η Γιουνάιτεντ, αφού είναι τιμωρημένος ο Μαγκουάιρ, ταλαιπωρείται με κορονοϊό ο Γκρίνγουντ και είναι τραυματίες οι Πογκμπά και Βαράν. Συν τοις άλλοις, τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα ο θετικότατος με τη Βιγιαρεάλ, Φρεντ και είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ κρίνεται αβέβαιη η επάνοδος των Σο και Καβάνι.

Υπό αυτές τις συνθήκες στόπερ θα παίξουν οι αναξιόπιστοι Μπαϊγί και Λίντελοφ. Στους χαφ αν δεν προλάβει ο Φρεντ, είτε θα γυρίσει πιο πίσω ο Φαν ντε Μπέικ δίπλα στον ΜακΤόμινι, ή θα επιστρατευτεί ο απελπιστικά αργός Μάτιτς. Στη μεσοεπιθετική τριάδα θα επιστρέψουν ο Ράσφορντ και ο Φερνάντες για να πλαισιώσουν τον Σάντσο (σκόραρε στην Ισπανία) πίσω από τον Ρονάλντο.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στοιχηματική Πρόταση

Απ’ όπου και να το πιάσει κανείς η Τσέλσι υπερέχει. Θα προξενήσει ασφαλώς έκπληξη αν η Γιουνάιτεντ με την αμυντική σύνθεση που θα παρατάξει (Γουάν-Μπισάκα, Μπαϊγί, Λίντελοφ, Τέλες) καταφέρει και σταθεί όρθια στο Στάμφορντ Μπριτζ. Αλλωστε, φέτος οι "κόκκινοι διάβολοι" δέχονται γκολ σχεδόν από τους πάντες, μετρώντας μόλις τρεις καθαρές εστίες σε 26 επίσημα ματς.

Ακριβώς αντίθετη είναι η εικόνα της Τσέλσι, η οποία εκτός από πολύ μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι της έχει και εξαιρετικά σοβαρή αμυντική λειτουργία με συνέπεια να μετράει 18 clean sheets σε 31 ματς πρωταθλήματος από τότε που ανέλαβε ο Τούχελ.

Ακόμη και η ελπίδα ότι ο Ρονάλντο μπορεί να κάνει ξανά το θαύμα του, απέναντι στην Τσέλσι δύσκολα θα δουλέψει, αφού ο Πορτογάλος διατηρεί πολύ άσχημη παράδοση με τους Λονδρέζους.

Ο άσος λογικά έχει αρχίσει να πιέζεται ακόμη και σε τιμές κάτω του 1.60, μπορεί ωστόσο να ανέβει στο 1.90 σε κόμπο με το under 4,5, στη λογική ότι η Γιουνάιτεντ δύσκολα θα σκοράρει, αλλά τουλάχιστον θα κρατήσει τα προσχήματα. Εναλλακτικά, με μεγαλύτερο ρίσκο ο άσος σε κόμπο με το No/Goal σε απόδοση 2.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1 και Under 4,5 (απόδοση 1.90), 18:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ