TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τρία σημεία με παράδοση, φόρμα και ποιότητα

Ο Βινίσιους Τζούνιορ πανηγυρίζει το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι της Ρεάλ απέναντι στη Σαχτάρ για το Champions League.
Ο Βινίσιους Τζούνιορ πανηγυρίζει το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι της Ρεάλ απέναντι στη Σαχτάρ © 2021 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τρεις δυνατές επιλογές.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε με τον Ράνγκνικ και επιτέλους θα ηρεμήσουν στη Λέστερ. Οι φήμες που εδώ και καιρό ήθελαν τον Ρότζερς να κοιτά προς τον Ολντ Τράφορντ, δεν βοηθούσαν τη Λέστερ που φέτος έχει ένα προβληματικό ξεκίνημα.

Μεγαλύτερη η ποιοτική διαφορά από ό,τι δείχνει η βαθμολογία

Οι δυνατότητες της ομάδας παραμένουν υψηλές, δεν ανήκει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και είναι θέμα χρόνου να κερδίσει έδαφος και να φύγει από την 12η θέση. Η Γουότφορντ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Γιουνάιτεντ η αλήθεια είναι πως βρήκε έναν αντίπαλο έτοιμο να καταρρεύσει και χρειαζόταν ένα φύσημα για να πέσει. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγαλύτερη από τους 2 βαθμούς που τους χωρίζει η βαθμολογία. Πέντε συνεχόμενες εντός έδρας νίκες μετά η Λέστερ απέναντι στην Γουότφορντ. Ο άσος στο 1.65 στον μέσο όρο των εταιριών.

Έχει ποιότητα και το εύκολο γκολ η Μπέτις

Η Μπέτις πραγματοποιεί ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Ο Πελεγκρίνι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και διαθέτει πληρότητα στις δημιουργικές θέσεις. Κανάλες - Φεκίρ κάνουν σημαντική δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ αρχίζει να φαίνεται πόσο σημαντική είναι η προσθήκη στο ρόστερ του Γουίλιαμ Ζοσέ που μετρά ήδη 5 τέρματα. Στην επιστροφή στη δράση μετά το 0-2 στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη ήρθε μία καθαρή νίκη με 3-0 στην έδρα της Έλτσε. Μεσοβδόμαδα η Μπέτις εξασφάλισε με τη νίκη της επί Φερεντσβάρος τη 2η θέση στο όμιλο της στο Europa League. Έχει την ποιότητα, την ποδοσφαιρική πρόταση και το εύκολο γκολ που της επιτρέπει να κερδίζει κατώτερους αντιπάλους. Η εικόνα της Λεβάντε είναι απογοητευτική και μέχρι στιγμής είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Δεν αποκλείεται η διοίκηση σύντομα να πάει σε νέα αλλαγή προπονητή, δεν έχει βοηθήσει η επιλογή του Χαβιέρ Περέιρα. Ο άσος της Μπέτις στο 1.70 στον μέσο όρο των εταιριών.

Παράδοση και φόρμα δείχνουν Ρεάλ

Η ομάδα του Αντσελότι μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου βρήκε ρυθμό και με ένα ρεκόρ 4-1-0 πάτησε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Δείχνει πως βρίσκεται σε ένα μομέντουμ που της επιτρέπει να ξεφύγει στη La Liga. Αυτήν την εποχή με διαφορά παίζει στον πιο υψηλό ρυθμό και είναι η καλύτερη ομάδα. Είναι μεγάλη δουλειά ο Βινίσιους, ειδικά για ένα σύνολο που έχει μία καλή βάση στήριξης από την τριάδα του άξονα. Η Ρεάλ έχει την ικανότητα να παίζει με μεγάλη συχνότητα τον Βινίσιους στο τρέξιμο του και ο Βραζιλιάνος κάνει πραγματικά σημαντική διαφορά.

Στη Γρανάδα σκόραρε και ο Ασένσιο, ο Μπενζεμά βρίσκεται σταθερά σε υψηλές πτήσεις και η τριάδα των Κασεμίρο - Κρόος, Μόντριτς έκαναν πραγματικά σπουδαία δουλειά στη δημιουργία. Μεσοβδόμαδα πέρασε πολύ εύκολα και από τη Μολδαβία παίρνοντας ρεβάνς από τη Σερίφ ενισχύοντας την αίσθηση που υπάρχει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Ρεάλ υποδέχεται τη Σεβίλλη που προς το παρόν δεν έχει πιάσει τον ρυθμό των προηγούμενων χρόνων. Εξαιρετική η παράδοση των μερένγκες που μετρούσαν ένα ρεκόρ 11 συνεχόμενων εντός έδρας νικών με τη Σεβίλλη μέχρι το περσινό 2-2. Ο άσος της Ρεάλ στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέτις - Λεβάντε: 1 (απόδοση 1.70), 15:00
  • Λέστερ - Γουότφορντ: 1 (απόδοση 1.65), 16:00
  • Ρεάλ - Σεβίλλη: 1 (απόδοση 1.70), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ