BIG GAMES BET

Τσιτσιπάς - Κύργιος: Προγνωστικά για την αναμέτρηση του Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Ρίτσαρντ στον πρώτο γύρο του Wimbledon
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Ρίτσαρντ © 2022 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον Νικ Κύργιο με φόντο την πρόκριση στη δεύτερη εβδομάδα του Wimbledon. Ποντάρισμα στο 1.70.

Ώρα για popcorn στο Wimbledon, στο No1 court στο All England Club ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νικ Κύργιο (μετά τις 19:30 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24 ) με φόντο την πρόκριση στον τέταρτο γύρου του βρετανικού Grand Slam. Είναι μια αναμέτρηση που υπόσχεται συγκινήσεις, ράλι και έντονες στιγμές, καθώς κοντράρονται δύο δυναμικοί αθλητές. Κύργιος και Τσιτσιπάς δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους, έχουν συναντηθεί άλλες τέσσερις φορές, πιο πρόσφατη στο Χάλε πριν λίγες εβδομάδες που επικράτησε το Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης στο τρίτο σετ και ενώ βρέθηκε να χάνει μάλιστα, το γύρισε τελικό παίρνοντας τα δύο επόμενα με 6-2,6-4, στο πρώτο είχε κερδίσει ο Στέφανος με 7-5.

Η παράδοση είναι 3-1 υπέρ του Κύργιου και η μοναδική φορά μάλιστα που επικράτησε ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πέρσι στο Laver Cup (6-3,6-4) σ’ ένα ματς που δεν είχε πιάσει πάντως υψηλά στάνταρ, ενώ είναι και τουρνουά επίδειξης. Το γρασίδι δεν είναι η καλύτερη επιφάνεια του Στέφανου Τσιτσιπά, ωστόσο προσπαθεί να ανεβάσει τον ρυθμό ολοένα και περισσότερο. Έχει προσαρμοστεί, είναι πιο άνετος στο Wimbledon και πάει στο μεγάλο ματς με ρεκόρ 8-2, ενώ ο αντίπαλός του με ρεκόρ 9-3.

Ο Κύργιος έχει αριστοτεχνικά χτυπήματα, είναι όμως και απρόβλεπτος στο παιχνίδι του, έχει καλό σερβίς σαφώς, ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα έχει τη φυσική κατάσταση ώστε να αντέξει ένα παιχνίδι που μπορεί να πάει στα πέντε σετ σε τέτοιο επίπεδο. Στον πρώτο γύρο βέβαια κέρδισε τον Τζουμπ στα 5 σετ, σε μια αναμέτρηση που είχε στιγμές μεγάλης πίεσης και σπατάλησε πολλές δυνάμεις. Ο Στέφανος όμως είναι άλλη κλάση, ανώτερος από τον 22χρονο Βρετανό που υστερούσε σε υψηλές παραστάσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Κύργιος έχει το σερβίς και τα δυνατά χτυπήματα, ο Τσιτσιπάς το άψογο backhand και κινείται καλύτερα στους χώρους. Αναμένεται αμφίρροπη συνάντηση, θα είναι μεγάλη σε διάρκεια βάσει της εικόνας που έχουν δείξει οι δύο πλευρές στο Wimbledon. Στο 1.70 το over 40,5 games, αποτελεί μια επιλογή που μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς - Κύργιος: Over 40,5 games (απόδοση 1.70), μετά τις 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ