ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Wimbledon: Με σκαμπανεβάσματα ο Ναδάλ, αλλά κερδίζει

Ο Ράφα Ναδάλ σε αγώνα του στο Wimbledon | 28 Ιουνίου 2022
Ο Ράφα Ναδάλ σε αγώνα του στο Wimbledon | 28 Ιουνίου 2022 @2022 ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα του Ράφα Ναδάλ με τον Λορέντσο Σόνεγκο για τον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Ο Ράφα Ναδάλ (Νο. 4) συνεχίζει την πορεία του στο Wimbledon και μαζί κρατάει ζωντανό το όνειρο να γίνει ο πρώτος τενίστας μετά τον Ροντ Λέιβερ το 1969 που κατακτάει και τα τέσσερα Grand Slam σε ένα ημερολογιακό έτος.

Νικητής 22 Grand Slam, έχει κερδίσει φέτος τόσο το Αυστραλιανό Open, όσο και το Roland Garros και φιλοδοξεί απόψε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Λορέντσο Σόνεγκο (Νο. 54) για να βρεθεί στον τέταρτο γύρο του Wimbledon (18:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Ναδάλ - Σόνεγκο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Ναδάλ χρειάστηκε τέσσερα σετ για να αποκλείσει τον Τσερούντολο και τον Μπεράνκις στους πρώτους δύο γύρους. Γενικά, οι εμφανίσεις του δεν ήταν επιβλητικές, ωστόσο χρειάζεται χρόνο στο γρασίδι για να εξοικειωθεί και να φτάσει στα γνωστά του στάνταρ. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι είχε να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη επιφάνεια τρία ολόκληρα χρόνια, επομένως δικαιολογούνται κάποια σκαμπανεβάσματα.

Για τον Σόνεγκο το αποψινό ματς είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του, δεδομένου ότι θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Ναδάλ. Ο Ιταλός τενίστας έχει φέτος ρεκόρ 17-17 και στο γρασίδι 5-3.

Στον πρώτο γύρο, η αναμέτρηση με τον Ντένις Κούντλα ήταν δραματική, αφού τον απέκλεισε στα πέντε σετ, παίρνοντας έτσι ρεβάνς για τις δύο ήττες που υπέστη από τον Αμερικανό μέσα στη σεζόν με 2-1 σετ, τόσο στο Masters του Μαϊάμι, όσο και στο ATP 500 του Λονδίνου. Στον δεύτερο γύρο, το έργο του Σόνεγκο αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολο, αφού επικράτησε με 3-0 (7-6, 6-4, 6-4) του Ούγκο Γκαστόν.

Αν ο Ναδάλ δεν ανεβάσει την απόδοσή του και κυμανθεί σε παρόμοια επίπεδα, όπως στους δύο πρώτους γύρους, ο Σόνεγκο είναι σε θέση να διεκδικήσει έστω ένα σετ. Άλλωστε, ο Ναδάλ στα ματς με τον Τσερούντολο και τον Μπεράνκις δέχθηκε συνολικά έξι breaks.

Ακόμη κι έτσι πάντως, ο Ναδάλ έχει τον τρόπο του να κερδίζει και φυσικά το ρεκόρ του φέτος (32-3) είναι εντυπωσιακό. Η απλή νίκη του δεν φτάνει ούτε το 1.20, όμως σε συνδυασμό με το Over 32,5 Games ξεπερνάει το 2.02. Υπενθυμίζεται, ότι με τον Τσερούντολο χρειάστηκε 38 Games και με τον Μπεράνκις 39.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σόνεγκο – Ναδάλ: Νικητής Ναδάλ & Over 32,5 Games (απόδοση 2.02), 18:30
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ