TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Βελτιωμένη η Λιόν, σερί με Goal/Goal στη Ρέτζιο-Εμίλια

Lyon's Rayan Cherki, center, challenges for the ball with Monaco' players during the French League One soccer match between Lyon and Monaco at the Groupama stadium in Lyon, France, Saturday, Oct. 16, 2021. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Rayan Cherki, center, challenges for the ball with Monaco' players during the French League One soccer match between Lyon and Monaco at the Groupama stadium in Lyon, France, Saturday, Oct. 16, 2021. (AP Photo/Laurent Cipriani) © 2023 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (17/02) και ποντάρει σε μία δυάδα από Ιταλία και Γαλλία.

Η Λιόν προέρχεται από δύο σημαντικές επιτυχίες, που της δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει πως θα σώσει τη φετινή χρονιά. Απέκλεισε τη Λανς στα πέναλτι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου. Εκεί θα υποδεχτεί την Γκρενόμπλ, σε μία διοργάνωση που δεν υπάρχει πλέον ο "μπαμπούλας" της Παρί, καθώς αποκλείστηκε από τη Μαρσέιγ.

Δημιουργεί προϋποθέσεις για να σωθεί η φετινή χρονιά

Την περασμένη Κυριακή, η Λιόν πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση, στο έντος έδρας παιχνίδι με τη Λανς. Το τελικό 2-1 πιστοποίησε το ανέβασμα της ομάδας του Λοράν Μπλαν και παράλληλα την έβαλε για τα καλά στο κόλπο των ευρωπαϊκών εισιτηρίων και μέσω του πρωταθλήματος.

Η Λιόν βέβαια, έχει ακόμη πολύ δρόμο να καλύψει. Βρίσκεται στην 9η θέση, στο -6 από την 5η. Σε ένα διάστημα που βρίσκει φόρμα, πηγαίνει στην έδρα της Οσέρ, η οποία τρέχει ρεκόρ 0-3-7 στα τελευταία δέκα ματς και έχει υποχωρήσει στη 19η θέση (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Με δεδομένο πως φέτος πως υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες και με την προβληματική εικόνα που δείχνει η Οσέρ, μοιάζει πολύ δύσκολο να παραμείνει στη Ligue 1.

Η Λιόν έχει μία πολύ σοβαρή απώλεια, καθώς δεν είναι διαθέσιμος ο πρώτος σκόρερ της, Λακαζέτ, μe 14 τέρματα σε 23 παιχνίδια. Στα τελευταία παιχνίδια ωστόσο, έχει αρχίσει να την κουβαλά ο 19χρονος Σερκί, που αγωνίζεται πλέον σε ρόλο δημιουργού. Η εικόνα των δύο ομάδων οδηγεί στο διπλό στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών.

Το ανέβασμα της Σασουόλο

Η Σασουόλο, πριν τρέξει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0), είχε βρεθεί στη 17η θέση της Serie A. Απέδειξε πάντως, πως δεν είναι το επίπεδο της για να παίξει για την παραμονή. Πάτησε γκάζι, έβγαλε το επιθετικό της ταλέντο και με τέσσερα πραγματικά σημαντικά αποτελέσματα, κατάφερε και έφθασε στο +7 από την παραμονή

Σε αυτό το διάστημα πήρε 1-1 στη Μόντσα, έβγαλε εντυπωσιακό διπλό με 5-2 στην έδρα της Μίλαν, επικράτησε εντός έδρας της φορμαρισμένης Αταλάντα με 1-0 και πήρε ισοπαλία 2-2 στην Ουντινέζε.

Απόψε, υποδέχεται τη Νάπολι, που πλέον κερδίζει από συνήθεια (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Βρίσκεται στο +15 από τη 2η Ίντερ και όπως καταλαβαίνετε το πρωτάθλημα δεν χάνεται. Την ερχόμενη Τρίτη, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι παίζει στην έδρα της Άϊντραχτ για το Champions League. Δεν αποκλείεται λοιπόν, να έχει εκεί το μυαλό της. Η αλήθεια όμως είναι πως ομάδα με ρεκόρ 19-2-1 δεν κοντράρεται.

Η επιλογή είναι να συνεχίσει τα καλά της παιχνίδια η Σασουόλο και να συνεχίσει η παράδοση των αγώνων με τη Νάπολι να έχει γκολ και από τις δύο ομάδες. Επτά συνεχόμενα χρόνια πληρώνει το Goal/Goal στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Ρέτζιο-Εμίλια. Στο 1,75 στο μέσο όρο των εταιριών η συγκεκριμένη επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο - Νάπολι: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 21:45
  • Οσέρ - Λιόν: 2 (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ