TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Ο πρώτος τελικός της Ατλέτικο και δύο bets με ασιατικό χάντικαπ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης σε αναμέτρηση στο Champions League κόντρα στην Μπριζ
Ο Αντουάν Γκριεζμάν © 2022 GEERT VANDEN WIJNGAERT/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (26/10) και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα.

Για τον πρώτο όμιλο η Νάπολι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, όμως η πρώτη θέση πάντοτε έχει διαφορετική αξία. Σου δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθείς στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Θέλει την πρώτη θέση

Η Νάπολι με νίκη επί της Ρέιντζερς (22:00 COSMOTE SPORT 5, LIVE από το SPORT24) εξασφαλίζει την πρώτη θέση, αν δεν κερδίσει η Λίβερπουλ στο Άμστερνταμ στη χειρότερη για εκείνην περίπτωση, δηλαδή νίκη της Λίβερπουλ στην έδρα του Άγιαξ, θα πρέπει να ηττηθεί με πάνω από 3,5 τέρματα διαφορά για να χάσει την πρώτη θέση. Νίκη λοιπόν σήμερα της Νάπολι ολοκληρώνει τη δουλειά.

Η ομάδα του Σπαλέτι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχει κερδίσει με σαρωτικό τρόπο και τα 4 παιχνίδια που έχει δώσει, δεν είναι σε θέση να της κόψει τη φόρα η κατώτερη ομάδα του ομίλου. Η Ρέιντζερς δεν έχει βαθμό έχει 1-16 τέρματα και την περασμένη αγωνιστική στο εγχώριο πρωτάθλημα έμεινε στην ισοπαλία με την Λίβινγκστον και είδε τη Σέλτικ να ξεφεύγει ξανά με 4 βαθμούς. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.70.

Κερδίζει και πάει για τελικό στο Ντραγκάο

Για τον δεύτερο όμιλο δεν ήταν εύκολο να πιστέψει κανείς όταν έγινε η κλήρωση πως την 4η αγωνιστική η Μπριζ θα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και θα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Σε μεγάλο βαθμό έχει παίξει και ρόλο η ρέντα, καθώς μετρά 7-0 τέρματα με αρνητική διαφορά xGoals 5,00 - 7,10. Στην ρέντα της Μπριζ και στην καλή κατάσταση του Μινιολέ έπεσε πάνω η Ατλέτικο. Η ομάδα του Σιμεόνε έχασε 2-0 στο Βέλγιο από την Μπρίζ σε παιχνίδι με 1,66-1,88 υπερ της xG που της ακυρώθηκε και τέρμα με οφσάιντ στο όριο και έμεινε στο 0-0 στο εντός έδρας παιχνίδι με του Βέλγους σε παιχνίδι με 2,91-0,35 xG.

Η Ατλέτικο χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν (22:00 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24) ώστε να παίξει την τελευταία αγωνιστική στο Ντραγκάο για τη δεύτερη θέση. Πέρυσι βρέθηκε στην ίδια θέση, χρειαζόταν το διπλό στην έδρα της Πόρτο, το πήρε και συνέχισε. Η Πόρτο παίζει νωρίτερα στην έδρα της Μπριζ, οπότε θα γνωρίζουν οι παίκτες της Ατλέτικο αν με νίκη σήμερα επί της Λεβερκούζεν θα παίρνουν την 2η θέση με δύο αποτελέσματα στο Ντραγκάο ή θα χρειάζονται μόνο τη νίκη.

Η Λεβερκούζεν έχει επιθετικό ταλέντο, αλλά πίσω η ομάδα είναι μία καταστροφή, γίνονται απίθανα λάθη. Δεν έχει καταφέρει στο μικρό διάστημα που βρίσκεται ο Αλόνσο να αλλάξει το στυλ και την νοοτροπία της ομάδας. Ο άσος της Ατλέτικο στο 1.72 στον μέσο όρο των εταιριών.

Σφραγίζει την πρόκριση με καθαρή νίκη

Το πήγα με τη σειρά των ομίλων, χρονικά το παιχνίδι της Ίντερ έρχεται πρώτο. Η ομάδα του Ινζάγκι στις 19:45 υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν (19:45 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) κερδίζει και εξασφαλίζει την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Τεράστια επιτυχία, καθώς κατάφερε σε μία εποχή, που δεν ήταν καλά, να αφήσει εκτός Champions League την Μπάρτσα. Τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα άλλαξαν τον αέρα στην Ίντερ, που και στο πρωτάθλημα τρέχει ένα ρεκόρ με 3 σερί νίκες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σήμερα χρειάζεται να κερδίσει την κατώτερη ομάδα των ομίλων, την αδύναμη Βικτόρια Πλζεν, για να σφραγίσει την πρόκριση, να πετύχει ο Ινζάγκι τον πρώτο φετινό στόχο. Μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, πολύ υψηλό το κίνητρο της Ίντερ, με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ο άσος στο 1.45 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ - Βικτόρια Πλζεν: 1 με -1,5 (απόδοση 1.45), 19:45
  • Νάπολι - Ρέιντζερς: 1 με -1,5 (απόδοση 1.70), 22:00
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερ Λεβερκούζεν: 1 (απόδοση 1.72), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ