TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Νίκη παραμονής για Νιουκάστλ και δύο φαβορί από τη Serie A

Ο Γουένστον ΜακΚένι πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ιντερ για το ιταλικό Σούπερ Καπ στο Σαν Σίρο
Ο Γουένστον ΜακΚένι πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ιντερ για το ιταλικό Σούπερ Καπ Ⓒ 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το πλούσιο στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρεις δυνατές επιλογές από Premier League και Serie A.

Στο αγγλικό πρόγραμμα δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, ωστόσο υπάρχει και ο οριακό παιχνίδι για τη μάχη της σωτηρίας, που δίνει η Νιούκαστλ απέναντι στην Γούοτφορντ. Η ομάδα του Χάουι βρίσκεται στη 19η θέση με 11 βαθμούς και η Γούοτφορντ στη 17η με 13 βαθμούς.

Προγνωστικά Αγγλία: Θα βρει την άκρη ο Χάουι

Οι Σαουδάραβες ήδη έκαναν τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Αποκτήθηκε ο διεθνής μπακ Τρίπιερ, από την Ατλέτικο και ο φορ της Μπέρνλι, Γουντ. Και οι δύο αναμένεται σήμερα να ξεκινήσουν.

Το αποψινό παιχνίδι είναι οριακό για την παραμονή (17:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) και η επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις, γίνεται με βάση το ποια ομάδα στο τέλος μπορεί να πετύχει τον στόχο της. Ο Χάουι, έχει στα χέρια του υλικό, που του επιτρέπει να κρατήσει τη Νιούκαστλ στην κατηγορία και ο ίδιος είναι αξιόλογος προπονητής.

Με τον Ρανιέρι, δεν φαίνεται να γυρνάει η κατάσταση στη Γουότφορντ. Έξι συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα, οι πέντε μάλιστα, παρότι κατάφερε να πετύχει γκολ. Δεν είναι εύκολο να χάσεις πέντε παιχνίδια συνεχόμενα, έχοντας σε όλα σκοράρει. Στη συνέχεια ακολούθησε η ήττα από την Τότεναμ, σε ένα ματς που η ομάδα του Κόντε, την έπαιζε μονότερμα και άργησε να έρθει το γκολ της νίκης από ανικανότητα των "σπιρουνιών".

Την περασμένη εβδομάδα, ηττήθηκε με 4-1 από τη Λέστερ για το κύπελλο, δίνοντας συνέχεια στα απογοητευτικά αποτελέσματα. Ο άσος της Νιούκαστλ, σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ιταλία: Με προβλήματα η Σαλερνιτάνα

Το ιταλικό πρόγραμμα της ημέρας ξεκινάει με την αναμέτρηση Σαμπντόρια - Τορίνο και εν συνεχεία παίρνει τη σκυτάλη η Λάτσιο (19:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έπαιξε πολύ καλά στο Μεάτσα, ήταν ανταγωνιστική, έβαλε δύσκολα στη με διαφορά καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, Ιντερ, και έχασε στο τέλος με 2-1.

Έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, θα αντιμετωπίσει τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση για να καταλάβει κανείς, πως αν είναι σοβαρή θα κερδίσει εύκολα στην έδρα της Σαλερνιτάνα.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν και απουσίες και με το ρόστερ που διαθέτουν, δεν μπορούν να τις καλύψουν. Έξι τα ενεργά κρούσματα και επίσης λείπουν ο τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Γκιόμπερ (19/0), είναι τραυματίας ο καλός χαφ Μ. Κουλιμπαλί (9/2) και στο Κόπα Αφρικα ο βασικός χαφ Λ. Κουλιμπαλί (15/0). Σταθερά εκτός ο βασικός στόπερ Στράντμπεργκ (11/0) και ο εναλλακτικός στόπερ Μπόγκνταν (6/0). Το διπλό στο 1.45.

Ζωντανή η Γιουβέντους για τη τέταρτη θέση

Η Γιουβέντους έδειξε χαρακτήρα. Κατάφερε μία εντυπωσιακή ανατροπή με τη Ρόμα, από 3-1 σε 3-4, μέσα σε 7 λεπτά, που την κρατάει στη μάχη για την τέταρτη θέση. Μεσοβδόμαδα, έδωσε πραγματική μάχη με την Ίντερ, για το Σούπερ Καπ κι έχασε στην τελευταία φάση της παράτασης.

Η Ουντινέζε αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τον κορονοϊό, δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε προπόνηση. Οι άνθρωποι της ομάδας, είναι έξαλλοι με την ομοσπονδία, που όρισε κανονικά το ματς με την Αταλάντα, με συνέπεια να ηττηθεί 2-6. Είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, όμως η προετοιμασία της ομάδας δεν γινόταν να είναι καλή.

Έχει τρομερή εντός έδρας παράδοση η Γιουβέντους επί της Ουντινέζε, με 11/12 νίκες, δέκα συνεχόμενες με over 1,5. O άσος με over 1,5 στο 1.70 (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ - Γουότφορντ: 1 (απόδοση 2.00), 17:00
  • Σαλερνιτάνα - Λάτσιο: 2 (απόδοση 1.45), 19:00
  • Γιουβέντους - Ουντινέζε: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.70), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ