TOTAL BETTING

Η μεσημεριανή πρόταση του Σαββάτου από το Match Money: Ιταλικά διπλά

Οι παίκτες της Τορίνο πανηγυρίζουν το γκολ του Μπρέμερ στο ματς με τη Μίλαν
Οι παίκτες της Τορίνο πανηγυρίζουν το γκολ του Μπρέμερ στο ματς με τη Μίλαν © 2020 ANTONIO CALANNI / APIMAGES

To Match Money διαβάζει το σαββατιάτικο πρόγραμμα και ποντάρει στα μεσημεριανά της Ιταλίας.

Στη Serie A, από την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς προέρχεται η Τορίνο, που στην επιστροφή της μετά τη μίνι διακοπή διέλυσε με 4-0 τη Φιορεντίνα τη Δευτέρα. Γενικά, η φετινή Τορίνο είναι πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα και… διπρόσωπη: 7-2-2 εντός έδρας αλλά 1-2-6 εκτός.

Τώρα πάντως έχει μια καλή ευκαιρία να σπάσει την εκτός έδρας δυστοκία της (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), απέναντι σε μια Σαμπντόρια που επέστρεψε στη δράση βγάζοντας άσχημο πρόσωπο (1-0 από τη Νάπολι πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το σκορ) και η οποία λόγω τραυματισμών και Κόπα Άφρικα θα κατέβει στο ματς με πειραματικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο στοιχηματικό ρεπορτάζ.

Προγνωστικά Ιταλία

Στη Serie Β, η οποία επανέρχεται μετά από την εορταστική διακοπή, παίζουν Ρετζίνα – Μπρέσια (15:00 Live από το SPORT24). Η Ρετζίνα στη διακοπή αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τον κορονοϊό. Έφτασε να έχει ως και 21 κρούσματα (!), με τις προπονήσεις προφανώς να έχουν σταματήσει το προηγούμενο διάστημα. Όπερ σημαίνει ότι η προετοιμασία της ήταν αν μη τι άλλο προβληματική και λογικά οι περισσότεροι από τους 21 δεν θα βρίσκονται στο 100%.

Αντίθετα, η Μπρέσια κατά τη διάρκεια της διακοπής ήταν η μοναδική ομάδα που δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου από τον κορονοϊό. Είχε μόνο ένα κρούσμα στις 20 Δεκεμβρίου και πέραν τούτου ουδέν. Μάλιστα, η Μπρέσια μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, έχοντας κάνει 7 στα 9 διπλά (7-1-1 συνολικά). Το να κάνει το όγδοο διπλό πληρώνει γύρω από το 2,40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρετζίνα - Μπρέσια: 2 (απόδοση: 2.40), 15:00
  • Σαμπντόρια – Τορίνο: 2 (απόδοση: 2.42), 16:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ