TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Η καλύτερη ομάδα στο Κόπα Άφρικα και τα ρέστα της Σεντ Ετιέν

Ο άσος της Σεντ Ετιέν, Αρνό Νορντέν, στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1
Ο άσος της Σεντ Ετιέν, Αρνό Νορντέν, στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Φορμαρισμένος ο Τσάρλυ, που με το χθεσινό 2/2, πήγε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ταμείο και απόψε δίνει ακόμη δύο δυνατές προτάσεις από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το γαλλικό πρωτάθλημα.

Η Ακτή Ελεφαντοστού πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Κόπα Άφρικα και μέχρι σήμερα έχει παίξει το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο στη διοργάνωση. Ο αντίπαλός της βέβαια στους 16 είναι δύσκολος (18:00 Live από το SPORT24). Η Αίγυπτος με επτά κατακτήσεις, είναι η πολυνίκης του θεσμού. Κινδυνεύει όμως βάσιμα για δεύτερη συνεχομένη διοργάνωση, να αποκλειστεί στους 16 του θεσμού.

Ο Κεϊρόζ έχει τον καλύτερο παίκτη της διοργάνωσης στη διάθεση του και πιθανότατα αυτήν την εποχή και του πλανήτη. Μέχρι στιγμής όμως, δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, που κάνει μέτριο τουρνουά.

Προγνωστικά Κόπα Άφρικα: Το πληρέστερο ρόστερ η Ακτή Ελεφαντοστού

Αντίθετα, στην Ακτή υπάρχει απίθανη μεσοεπιθετική πληρότητα. Επιθετική τριάδα Αλέ, Νικολά Πεπέ, Ζαχά, πολύ σκληρή τριάδα στον άξονα με τον Κεσί της Μίλαν, τον Σανγκαρέ της Αϊντχόφεν και τον Σερί της Φούλαμ.

Ο 43χρονός Γάλλος τεχνικός Πατρίς Μπομέλ, γνωρίζει καλά την διοργάνωση. Την έχει κατακτήσει άλλες δύο φορές σαν βοηθός προπονητής το 2012 με τη Ζάμπια και το 2015 με την Ακτή. Έχει δουλέψει σαν δεύτερος τεχνικός στην Άνγκολα, στο Μαρόκο και για ένα μικρό διάστημα στη Λιλ.

Έχει ένα πλούσιο σε ποιότητα ρόστερ στα χέρια του και μία μοναδική ευκαιρία να πετύχει και σαν πρώτος. Μέχρι στιγμής η Ακτή είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης και θα είναι αμαρτία να μη συνεχίσει στο τουρνουά. Στόχος η πρόκριση και δίνεται από το 1.55-1.60.

Προγνωστικά Γαλλία: Το τελευταίο της χαρτί της Σεντ Ετιέν

Η Σεντ Ετιέν είναι ένας σημαντικός σύλλογος για το γαλλικό ποδόσφαιρο και απόψε θα παίξει για τη ζωή της. Αν δει κανείς τη βαθμολογία αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί, ψάχνει για ένα σοβαρό θαύμα.

Είναι πιθανό στο τέλος, να πληρώσει τις τρέλες του Κλοντ Πιέλ. Η διοίκηση τον ανέχτηκε επί δύο χρόνια, να αλλάζει πλάνο, να τσακώνεται στα αποδυτήρια και να μην είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει. Άφησε την ομάδα στην τελευταία θέση, όμως ούτε με τον Ντιπρά, έχει καταφέρει σε τρία παιχνίδια να πάρει βαθμό.

Απόψε, αυτός ο ιστορικός σύλλογος θα παίξει την τελευταία του ελπίδα (20:00 Live από το SPORT24), για να μπορέσει να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει την παραμονή του. Βρίσκεται στο -8 από την παραμονή και πηγαίνει στην έδρα της άνετης Ανζέ που βρίσκεται στο +10 από την παραμονή, στην 12η θέση.

Σε σχέση με την ήττα στο ντέρμπι από την Λιόν με 1-0, έχει δύο πολύ καλές επιστροφές. Επιστρέφει από κορονοϊό ο οργανωτής Μπουντεμπούζ (15/1) και από το Κόπα Άφρικα ο επιθετικός Μπουάνγκα (17/3).

Βρίσκει την Ανζέ χωρίς τα επιθετικά της όπλα. Ο καλύτερος της παίκτης, Μπουφάλ (18/5), βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα, όπως επίσης ο μέσος Ουνάχι (18/2), ο αμυντικός Εμπός (12/0) και ο φορ Μπαοκέν (17/2). Εκτός από τους Μπουφάλ, Μπαοκέν, είναι εκτός και ο ταλαντούχος επιθετικός Σο (19/2), όπως και ο έμπειρος στόπερ Τομά.

Η Σεντ Ετιέν λοιπόν, θα παίξει για την ζωή της και απέναντι της θα βρει ένα επιθετικό δίδυμο που δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρωτάθλημα. 211 λεπτά έχει να αγωνιστεί ο Νιγκά, 260 ο Μπραχίμι, αμφότεροι δεν έχουν σκοράρει. Η Σεντ Ετιέν παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μπει στην μάχη της παραμονής. Το Χ2Δ στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ακτή Ελεφαντοστού - Αίγυπτος: Πρόκριση Ακτή Ελεφαντοστού (1,55-1,60), 18:00
  • Ανζε - Σεντ Ετιέν: Χ2 (απόδοση 1.70), 20:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ