TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Κάνει τη διαφορά η ποιότητα της Σενεγάλης και του Μαρόκου

Οι παίκτες του Μαρόκου πριν παιχνίδι με την Γκαμπόν, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου
Οι παίκτες του Μαρόκου πριν το παιχνίδι με την Γκαμπόν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου Ⓒ 2022 THEMBA HADEBE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ μετά την επιτυχημένη πρόβλεψη με την Γκάμπια τη Δευτέρα, συνεχίζει απόψε με δύο ακόμη επιλογές από το Κόπα Άφρικα.

Η Σενεγάλη μπήκε σαν το απόλυτο φαβορί στη διοργάνωση, όμως μέχρι στιγμής έχει απογοητεύσει. Έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα με πέναλτι, στις καθυστερήσεις, στην πρεμιέρα του ομίλου με τη Ζιμπάμπουε. Αυτό το γκολ ήταν τελικά που έκανε και τη διαφορά για την παρέα του Μανέ. Στα άλλα δύο παιχνίδια με Γουινέα και Μαλάουι, είχε την μπάλα αλλά είχε πρόβλημα στη δημιουργία.

Από εύνοια συνεχίζει στη νοκ άουτ φάση και το Πράσινο Ακρωτήρι. Αξιοποίησε τον παίκτη παραπάνω που είχε στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την Αιθιοπία. Κέρδισε στην πρεμιέρα με 1-0 και τον βαθμό που χρειαζόταν για να προκριθεί, τον πήρε με γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες, του Ολυμπιακού, στο τρίτο παιχνίδι με το Καμερούν, το οποίο είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.

Είναι δεδομένο πως η Σενεγάλη έχει πιο υψηλή ποιότητα και η ελπίδα είναι πως κάποια στιγμή θα βγει στο γήπεδο. Ο στόχος για το Πράσινο Ακρωτήρι έχει επιτευχθεί με την πρόκριση στους 16, αντιμετωπίζει η αποστολή και σοβαρό πρόβλημα, με τροφική δηλητηρίαση, επομένως αναμένεται να έχει και απουσίες. Η νίκη της Σενεγάλης, στο 1.65-1.70 (18:00 Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Κόπα Αφρικα: Σπουδαίο ρόστερ το Μαρόκο

Ο έμπειρος τεχνικός Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, έχει στη διάθεση του, στην αποστολή του Μαρόκου, σπουδαίους σταρ. Ο Μπόνο της Σεβίλλης κάτω από τα δοκάρια, ο χαφ της Φιορεντίνα, Σοφιάν Άμραμπατ και ο επιθετικός της Σεβίλλης, Ελ-Νεσιρί, είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που ξεχωρίζουν. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Χακίμι της Παρί Σεν Ζερμέν, έστω κι αν η συμμετοχή του για απόψε θεωρείται αμφίβολη.

Το Μαρόκο κέρδισε εύκολα την Γκάνα με 1-0 στην πρεμιέρα. Ακολούθησε το πολύ πιο εύκολο 2-0 με τις Κομόρες, σε ένα ματς όπου το σκορ μπορούσε να πάει πολύ πιο ψηλά. Στο τελευταίο παιχνίδι προφανώς έγιναν αλλαγές, με το Μαρόκο να παραχωρεί 2-2 στην Γκαμπόν, αλλά να παίρνει την πρωτιά στον όμιλο.

Αήττητο το Μαρόκο από τον Οκτώβριο του 2019, ασφαλώς και δεν μπορεί να έχει πρόβλημα να περάσει το Μαλάουι. Σε μια διοργάνωση που τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο, η νίκη του Μαρόκο, με under 3.5 ανάμεσα στο 1.70-1.75 (21:00 Live από το SPORT 24).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σενεγάλη - Πρασινο Ακρωτήρι: 1 (απόδοση 1.65-1.70), 18:00
  • Μαρόκο - Μαλάουι: 1 & Under 3,5 (απόδοση 1.70-1.75), 21:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ