TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Φόρμα και Κόπα Άφρικα οδηγούν σε δύο καλά πληρωμένους άσους

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν το γκολ του Γιουσέφ Ατάλ κόντρα στη Ρεν σε παιχνίδι για τη Ligue 1
Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν το γκολ του Γιουσέφ Ατάλ κόντρα στη Ρεν Ⓒ 2021 JEREMIAS GONZALEZ/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε δύο πολύ καλά πληρωμένες επιλογές από αγγλικό και το γαλλικό πρωτάθλημα.

Τρεις αγώνες από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας δεσπόζουν στο αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα, συν φυσικά τους αγώνες του Κόπα Άφρικα. Για τη Ligue 1, η Νις υποδέχεται τη Ναντ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Νις επένδυσε στον καλύτερο προπονητή του πρωταθλήματος και υπάρχουν σαφή δείγματα, πως έχει αρχίσει να βρίσκει φόρμα και χαρακτήρα ομάδας Γκαλτιέ.

Προγνωστικά Γαλλία: Βρίσκει τη φόρμα της η Νις

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή, η Νις κέρδισε με ανατροπή 2-1 τη Λανς και μεσοβδόμαδα πέτυχε κάτι πολύ δύσκολο: Έμεινε στο 20ο λεπτό με παίκτη λιγότερο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπρεστ και κατάφερε να κερδίσει 3-0!

Είναι καλά η επιθετική τριάδα των Ντελόρ, Ντόλμπεργκ, Γκουιρί και ο Γκαλτιέ φροντίζει να έχει πάντα δύο από αυτούς στο γήπεδο, για να βασανίζουν την αντίπαλη άμυνα.

Αξιόμαχη ομάδα έχει η Ναντ, όμως θα πάει στην έδρα της Νις με τρεις βαρβάτες απουσίες. Ο Κομπουαρέ, δεν θα έχει στην διάθεση του τους τρεις καλύτερους στόπερ του ρόστερ. Κορονοϊό έχει ο μπακ/στόπερ Απιά (16/0), λογικά δεν προλαβαίνει ο έμπειρος στόπερ Παλουά (18/0) και βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα ο Καστελάτο (16/1). Στο Κόπα Άφρικα επίσης απουσιάζουν ο σημαντικός εξτρέμ Σάιμον (18/2), ο μπακ Τραορέ (12/0) και ο φορ Κουλιμπαλί (10/1). Έχει τους ποδοσφαιριστές η φιλόδοξη Νις, για να αξιοποιήσει τις απουσίες της Ναντ.

Προγνωστικά Αγγλία: Η φόρμα της Μπράιτον και οι απουσίες της Κρίσταλ Πάλας

Η Μπράιτον βρέθηκε σε εντυπωσιακή κατάσταση στο εορταστικό πρόγραμμα. Κέρδισε με 2-0 την Μπρέντφορντ και ακολούθησαν δύο εκπληκτικές εμφανίσεις: Το 1-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ με την Τσέλσι και η νίκη 3-2 επί της Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ.

Αν η ομάδα του Πότερ κρατηθεί σε παρόμοια αγωνιστικά στάνταρ, δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε κάθε περίπτωση, θα βρει την Κρίσταλ Πάλας αποδυναμωμένη, καθώς λείπουν για το Κόπα Άφρικα ο Ζαχά (17/5), ο αμυντικός χαφ Κουγιατέ (17/0) και ο Τζόρνταν Αγιού (19/1). Χωρίς τους Ζαχά και Αγιού, ο Βιερά θα οδηγηθεί να χρησιμοποιήσει τη βαριά τριάδα στην επίθεση, των Εντουάρ, Μπεντέκε και Ολίσε.

Η Μπράιτον, που είδαμε στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, μπορούσε να κερδίσει και πλήρης την Κρίσταλ Πάλας. Ο άσος στο 2.15-2.20 στις περισσότερες εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις - Ναντ: 1 (απόδοση 1.70-1.75), 22:00
  • Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας: 1 (απόδοση 2.15-2.20), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ