TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Με το combo στο 1.87

Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις και ο στόπερ της Φράιμπουργκ Μάνουελ Γκούλντε, σε παιχνίδι για την Bundesliga
Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις και ο στόπερ της Φράιμπουργκ Μάνουελ Γκούλντε Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Φράιμπουργκ για τη 19η αγωνιστική της Bundesliga, σε ένα παιχνίδι που έχει όλες τις προϋποθέσεις για γκολ και θέαμα.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga περιλαμβάνει απόψε την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Φράιμπουργκ (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24), η οποία θα διεξαχθεί στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, παρουσία μόλις 750 θεατών, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Η αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Φράιμπουργκ φέτος πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες πορείες της ιστορίας της και φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας, διεκδικώντας με καλές πιθανότητες ακόμη και την έξοδό της στο Champions League.

Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Από τη μεριά της, η Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπάγερν, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου από την Γκλάντμπαχ και μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στους έξι βαθμούς. Η νίκη των "κιτρινόμαυρων" στη Φρανκφούρτη ήταν δραματική, αφού ήρθε με ανατροπή από το 2-0 και ενώ προηγουμένως η Αϊντραχτ είχε δοκάρι και χαμένο τετ α τετ για το 3-0. Και τα τρία γκολ (3-2) των Βεστφαλών ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο και για την ακρίβεια μετά το 70', εκεί που η Ντόρτμουντ φάνηκε να έχει περισσότερες δυνάμεις από την αντίπαλο.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε αν κερδίσει απόψε και τη Φράιμπουργκ θα μειώσει στο -3 από την Μπάγερν και θα μεταφέρει έξτρα πίεση στους Βαυαρούς, που παίζουν αύριο στην έδρα της επικίνδυνης Κολωνίας. Το θετικό για την Ντόρτμουντ είναι ότι εντός έδρας διατηρεί μία συντριπτική παράδοση απέναντι στη Φράιμπουργκ με 17 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόνο μία ήττα πριν 21 χρόνια!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Φράιμπουργκ μέχρι το 2021, ήταν χωρίς νίκη απέναντι στην Ντόρτμουντ 19 διαδοχικά ματς, ανεξαρτήτως έδρας. Ωστόσο, στα δύο παιχνίδια που έγιναν το περασμένο έτος, αμφότερα στο Φράιμπουργκ (ένα την περσινή σεζόν και ένα φέτος στον πρώτο γύρο), η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ πέτυχε ισάριθμες νίκες και άρχισε επιτέλους να... αποδομεί το εκπληκτικό σερί των “κιτρινόμαυρων”.

Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ: Προγνωστικά Γερμανία

Η Ντόρτμουντ, την τρέχουσα σεζόν, έχει ρεκόρ 8-0-1 στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, χάνοντας μόνο από την Μπάγερν, σε ένα ντέρμπι όπου εξέφρασε φρικτά παράπονα για τη διαιτησία. Εξάλλου, στα τελευταία 13 ματς εντός έδρας για το πρωτάθλημα, οι Βεστφαλοί έχουν σημειώσει σε όλα από δύο γκολ και πάνω, επιβεβαιώνοντας την επιθετική τους δύναμη.

Από την άλλη, η ομάδα του Ρόζε από την αρχή τη σεζόν δεν εμπνέει καμία αμυντική σιγουριά και σε 18 αγωνιστικές έχει κρατήσει το μηδέν μόνο δύο φορές, τη μία κόντρα στην ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ, που έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Μία ματιά στα νούμερα αρκεί για να διαπιστώσει κάποιος την αμυντική... αιμορραγία τις Ντόρτμουντ, η οποία έχει δεχθεί την τρέχουσα σεζόν 28 γκολ, περισσότερα δηλαδή ακόμη και από την προτελευταία Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Η Φράιμπουργκ από την πλευρά της, είναι πολύ πιο σοβαρή στο αμυντικό κομμάτι και έχει το μικρότερο παθητικό (18) στην Μπουντεσλίγκα. Ωστόσο, απόψε θα παραταχθεί χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα, Μαρκ Φλέκεν και τον κορυφαίο της στόπερ Νίκο Σλότερμπεκ, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από κορονοϊό.

Οι δύο συγκεκριμένες απουσίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο προηγούμενο ματς με την Αρμίνια, όπου η Φράιμπουργκ, παρότι προηγήθηκε με 2-0, τελικά έμεινε στο ισόπαλο 2-2. Και στα δύο γκολ της αντιπάλου οι αντιδράσεις του γκολκίπερ Ούπχοφ ήταν αστείες και πρακτικά κόστισαν δύο βαθμούς στη Φράιμπουργκ.

Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ: Στοιχηματική Πρόταση

Με τον Φλέκεν να βρίσκεται ακόμη σε αυτοαπομόνωση, ο Στράιχ είναι αναγκασμένος να εμπιστευτεί ξανά τον Ούπχοφ στην εστία της ομάδας του. Αυτό σημαίνει εν ολίγοις, ότι η Φράιμπουργκ για να έχει τύχη στο Ντόρτμουντ θα πρέπει να σκοράρει, διότι δεν θα είναι εύκολο να κρατήσει στο μηδέν τους "κιτρινόμαυρους", ειδικά μάλιστα από τη στιγμή, που ο Ερλινγκ Χάλαντ είναι άσφαιρος δύο σερί ματς στο πρωτάθλημα και θα ψάξει έντονα την επιστροφή του στα γκολ.

Η Φράιμπουργκ είναι κορυφαία ομάδα της Bundesliga στις στημένες μπάλες. Έχει σκοράρει 16 γκολ από στατικές φάσεις και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις χτυπητές αμυντικές αδυναμίες της Ντόρτμουντ. Εφόσον λοιπόν η Φράιμπουργκ σκοράρει, θα οδηγήσει αυτόματα το ματς στο over 2,5, αφού οι "κιτρινόμαυροι" θα υποχρεωθούν να βάλουν τουλάχιστον δύο γκολ για να κερδίσουν. Τα δεδομένα λοιπόν οδηγούν προς ένα γεμάτο ματς, με το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal και Over 2,5 να προσφέρεται στο 1.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.87), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ