ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Παράδοση για over σε Λειψία και Ζινσχάιμ

Ο Ζομποζλαϊ στην αναμέτρηση της Λειψίας κόντρα στην Στουτγκάρδη για την Bundesliga.
Ο Ζομποζλαϊ στην αναμέτρηση της Λειψίας κόντρα στην Στουτγκάρδη © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα της Bundesliga. Βγαίνουν προτάσεις με γκολ από τα ματς της Χοφενχάιμ, της Λειψίας και της Φράιμπουργκ.

Ο δεύτερος γύρος της Bundesliga ξεκίνησε με τη μεγάλη νίκη της Γκλάντμπαχ μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν. Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη έξι αναμετρήσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν όλες κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό στη διασπορά του κορονοϊού.

Γερμανία Προγνωστικά

Η Χοφενχάιμ υποδέχεται στο Ζινσχάιμ την Άουγκσμπουργκ (16:30 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Χοφενχάιμ έκανε εξαιρετικό πρώτο γύρο, μετράει 6-1-0 στα τελευταία επτά παιχνίδια της εντός έδρας και στοχεύει στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Από την άλλη, η Άουγκσμπουργκ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παλεύει για την παραμονή της. Το 2022 πάντως τάραξε τα μεταγραφικά νερά αποκτώντας από ομάδα του MLS τον 18χρονο επιθετικό Πέπι, καταβάλλοντας 16 εκατομμύρια ευρώ! Προφανώς, αυτό το ποσό αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα του συλλόγου.

Οι αναμετρήσεις της Χοφενχάιμ με την Άουγκσμπουργκ παραδοσιακά έχουν μεγάλα σκορ. Οι επτά πιο πρόσφατες ανεξαρτήτως έδρας έληξαν στο over 2,5. Επίσης, οι πέντε από τις τελευταίες έξι στην έδρα της Χοφενχάιμ έληξαν με Goal/Goal και over 2,5. Στο 1.95 το συγκεκριμένο κόμπο.

Λειψία - Μάιντς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Παιχνίδι για over είναι και το Λειψία – Μάιντς (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η Λειψία έκανε τον χειρότερο πρώτο γύρο της ιστορίας της, έχασε σημαντικό έδαφος και θέλει τώρα να κλείσει την ψαλίδα από την τετράδα. Για τους "ταύρους" η έξοδος στο Champions League είναι αυτοσκοπός και για αυτό άλλωστε απέλυσαν τον Δεκέμβριο τον τεχνικό Τζέσι Μαρς.

Με τον Ντομένικο Τεντέσκο στον πάγκο, η Λειψία μάζεψε μόλις τέσσερις βαθμούς σε τρία ματς, ήταν πάντως δημιουργική, αφού είχε συνολικά σε αυτά τα παιχνίδια 7,53 xGoals!

Η Μάιντς είναι από τις πιο δουλεμένες και επικίνδυνες μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας. Εκανε τον καλύτερο πρώτο γύρο της εδώ και έξι χρόνια και ταξίδεψε στη Σαξονία χωρίς το παραμικρό άγχος.

Λειψία και Μάιντς έχουν συναντηθεί 11 φορές στο παρελθόν και τις 10 επαληθεύτηκε το over 2,5. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα σκορ στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις τους στη RedBull Arena: 3-1, 2-2, 4-1, 8-0, 3-1. Σε τιμές άνω του 1.90 το ενδεχόμενο να σημειωθούν πάνω από δύο γκολ.

Φράιμπουργκ - Αρμίνια Μπίλεφελντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Παιχνίδι με τα γκολ μπορεί να γίνει και στο Φράιμπουργκ – Αρμίνια Μπίλεφελντ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Φράιμπουργκ στον πρώτο γύρο μάζεψε 29 βαθμούς, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της ιστορίας της και δικαίως φιγουράρει στην τρίτη θέση. Σοβαρή, άριστα οργανωμένη και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, δείχνει ότι μεγαλώνει ως μέγεθος, μετακομίζοντας μάλιστα σε νέο ολοκαίνουριο γήπεδο.

Από την άλλη, η Αρμίνια είναι κλασική ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία, βασιζόμενη κυρίως στην αμυντική της οργάνωση. Το πρόβλημα ωστόσο στο γκολ είναι φανερό. Η Αρμίνια έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και μπροστά της θα βρει απόψε την καλύτερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα.

Με δεδομένο ότι η Φράιμπουργκ μετράει τα περισσότερα under 3,5 (14) στην κατηγορία και η Αρμίνια τα περισσότερα under 2,5 (12), μπορούμε να πάμε στο συνδυαστικό στοίχημα άσος και under 3,5 σε τιμές στο 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ - Άουγκσμπουργκ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 16:30
  • Λειψία - Μάιντς: Over 2,5 (απόδοση 1.94), 16:30
  • Φράιμπουργκ - Αρμίνια: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.25), 16:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ