BET CORNER

Το σηκώνει με ασιατικό η Ατλέτικο, MatchCombo για τη Λιλ

Ο Μπουράκ Γιλμάζ πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του στη Λιλ γκολ κόντρα στη Νις
Ο Μπουράκ Γιλμάζ πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του στη Λιλ © 2021 MICHEL SPINGLER /ASSOCIATED PRESS

Χωρίς άγχος Άιντραχτ και Φράιμπουργκ στη Φρανκφούρτη, το τρίποντο ισούται με τίτλο για τις Ατλέτικο και Λιλ κόντρα σε Βαγιαδολίδ και Ανζέ αντίστοιχα, ρίχνει την ευρωπαϊκή ζαριά της η Σασουόλο απέναντι στη Λάτσιο.

Ματς-φωτιά για τον τίτλο και την Ευρώπη, αλλά και ματς αδιάφορα βαθμολογικά στην τελευταία αγωνιστική των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Όλα όμως με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

(Σάββατο, 16:30) Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φράιμπουργκ: Για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga η αναμέτρηση της Φρανκφούρτης. Υπάρχουν κρίσιμα ματς και ανοιχτά μέτωπα αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε... Αντίθετα στο 'Deuce Bank Park', Άιντραχτ και Φράιμπουργκ δεν έχουν κανένα ουσιαστικό κίνητρο παρά να κλείσουν τη σεζόν με χαμόγελο. Η γηπεδούχος φλέρταρε με το Champions League ως την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ωστόσο λύγισε από την πίεση και με μόλις μια νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, θα περιοριστεί στην 5η θέση και ένα εισιτήριο που τη στέλνει απευθείας στους ομίλους του Europa League. Σήμερα θα είχε την ευκαιρία να 'κλέψει' την 4η θέση, αλλά η ήττα με σκορ 4-3 στην έδρα της υποβιβασμένης Σάλκε ήταν καταδικαστική.

Η Φράιμπουργκ πραγματοποίησε μια καλή σεζόν. Ενδεχομένως και καλύτερη από όσο θα ήλπιζε. Είναι στην 10η θέση με 45 βαθμούς, στο -2 από την πρόκριση στο Europa Conference League αλλά επί της ουσίας χωρίς πιθανότητες να την πετύχει. Και αυτό γιατί θα πρέπει να κερδίσει το δικό της ματς και ταυτόχρονα καμία από τις Ουνιόν, Γκλάντμπαχ και Στουτγκάρδη να μην πάρει τρίποντο. Το παιχνίδι στη Φρανκφούρτη θα είναι ανοιχτό.

Η Άιντραχτ μαζί με τη Μπάγερν είναι οι μοναδικές ομάδες της κατηγορίας δίχως ήττα εντός, η Φράιμπουργκ θα μπει για να επιτεθεί και ό,τι γίνει. Ευνοούν οι συνθήκες για ένα ματς με καλό ρυθμό και φάσεις και ακολουθούμε. Το goal/goal & over 3,5 στο MatchCombo της Stoiximan είναι στο 1.80 και θα το πάρουμε.

(Σάββατο, 19:00) Βαγιαδολίδ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ή ταν ή επί τας στο 'Jose Zorrilla' για τις δύο ομάδες. Η Βαγιαδολίδ κέρδισε για τελευταία φορά στη La Liga στις 6 Μαρτίου. Έκτοτε ακολούθησαν 11 ματς με έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες, εκ των οποίων οι τρεις τελευταίες συνεχόμενες. Μοιραία βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη Segunda Division, φτάνοντας στην τελευταία αγωνιστική. Είναι στην 19η θέση με 31 βαθμούς και για να σωθεί δεν της φτάνει μόνο η δική της νίκη, αλλά και ταυτόχρονα να ηττηθούν τόσο η Έλτσε όσο και η Ουέσκα, που έχουν από 33 βαθμούς...

Για την Ατλέτικο πάλι, τα πράγματα είναι πιο απλά. Κερδίζει και κατακτά τον τίτλο! Με τη νίκη-θρίλερ επί της Οσασούνα με ανατροπή στο τέλος, η ομάδα του Σιμεόνε είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 83 βαθμούς, δύο περισσότερους από την συμπολίτισσα Ρεάλ. Επομένως κρατά την τύχη της στα δικά της πόδια.

Όσο και να θέλει κανείς, είναι δύσκολο να πάει στην κόντρα. Ειδικά από τη στιγμή που το μέλλον της Βαγιαδολίδ θα παίζεται παράλληλα σε άλλα δύο γήπεδα. Η Ατλέτικο δεν μπορεί να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, είναι σαφώς ανώτερη ομάδα, πιο έμπειρη και ξέρει να 'σκοτώνει' τέτοια ματς κυρίως μέσα από την άμυνα της. Θα πάρουμε τη νίκη - τίτλο των 'ροχιμπλάνκος' και με ασιατικό χάντικαπ, με το -1,5 της Stoiximan να προσφέρεται στο 1.98.

(Κυριακή, 21:45) Σασουόλο - Λάτσιο: Τελευταία αγωνιστική και στην Ιταλία, με την μάχη για την 4άδα να είναι αδυσώπητη. Αλλά και επικίνδυνη στοιχηματικά, οπότε ουδείς λόγος να μπλέξουμε με την αναμέτρηση Αταλάντα-Μίλαν, αλλά τα ματς των Νάπολι και Γιουβέντους. Πηγαίνουμε τη Ρέτζιο Εμίλια και το 'Mapei Stadium'. Όπου πάλι υπάρχει κίνητρο, αλλά είναι μονόπλευρο και ανάμεσα σε δύο ομάδες που τους αρέσει η επίθεση. Η Σασουόλο πραγματοποιεί ένα δυνατό φίνις στη σεζόν. Έμοιαζε να έχει χάσει το τρένο της Ευρώπης, αλλά ίσως κάνει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Είναι 8η με 59 βαθμούς και στο -2 από την Ρόμα, που για την ώρα προκρίνεται στο Europa Conference League και παίζει εκτός έδρας με τη Σπέτσια. Η Λάτσιο είχε μια συμπαθητική σεζόν, το πάλεψε για την 4άδα αλλά δεν τα κατάφερε. Ό,τι και να γίνει την Κυριακή, οι Ρωμαίοι θα τερματίσουν στην 6η θέση και αγωνιστούν στη φάση των ομίλων του Europa League τη νέα σεζόν.

Τόσο οι 'νεροβέρντι' όσο και οι 'λατσιάλι' έχουν μια φιλοσοφία που δεν αλλάζουν ανεξαρτήτως αντιπάλου ή συνθηκών. Η Σασουόλο θα παίξει για το τρίποντο με το αυτί στο ματς της Ρόμα, η Λάτσιο θα παίξει τη μπάλα της αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. Δεδομένη η ικανότητα και των δύο ομάδων στο σκοράρισμα, όπως και τα κενά που παρουσιάζουν στα μετόπισθεν. Βρίσκουμε το over 3,5 γκολ της αναμέτρησης στο 1.91 της Stoiximan και αποτελεί την επιλογή μας.

(Κυριακή, 22:00) Ανζέ - Λιλ: Ή τώρα ή ποτέ για την Λιλ. Τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 και οι φιλοξενούμενοι παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς στο 'Stade Raymod Kopa'. Η Ανζέ είναι 12η με 44 βαθμούς, εντελώς αδιάφορη και από καιρό έχει σβήσει τις μηχανές. Στα επτά τελευταία ματς έχει έξι ήττες και μια νίκη, περιμένοντας το τέλος της σεζόν και τις... διακοπές.

Στο ίδιο διάστημα η Λιλ παραμένει αήττητη, με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Όμως το 0-0 με την Σεντ Ετιέν την υποχρεώνει πλέον να ψάξει μόνο το τρίποντο για να πάρει το πρωτάθλημα! Είναι στην κορυφή με 80 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Παρί Σεν Ζερμέν, που καραδοκεί για να κλέψει τον τίτλο.

Και εδώ τα πράγματα είναι απλά. Από τη μια η Ανζέ που είναι ήδη με το μυαλό στην επόμενη σεζόν, από την άλλη η Λιλ που βρίσκεται μια ανάσα από μια τεράστια επιτυχία. Με την ομάδα του Γκαλτιέ να είναι σαφώς ανώτερη σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και εξαιρετικά αξιόπιστη αμυντικά. Ρισκάρουμε και επιλέγουμε το 2ημ./2τελ. & over 1,5 γκολ, που προσφέρεται σε απόδοση 2.25 στο MatchCombo της Stoiximan.

Photo credits: © 2021 Michel Spingler/Associated Press

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ