BET CORNER

Το MatchCombo στο ντέρμπι, τα γκολ στο Σαλβαντόρ και η Φλουμινένσε

Ο Ζο της Κορίνθιανς κόντρα στον Καγκελμάχερ της Πενιαρόλ στο Copa Sudamericana στο Neo Quimica Arena του Σάο Πάουλο
Ο Ζο της Κορίνθιανς κόντρα στον Καγκελμάχερ της Πενιαρόλ στο Copa Sudamericana © 2021 ALEXANDRE SCHNEIDER/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η όγδοη αγωνιστική του Brasileirao περιλαμβάνει ιδιαίτερα δυνατές αναμετρήσεις με το ντέρμπι του Σάο Πάουλο να ξεχωρίζει. Τρεις στοιχηματικές επιλογές από το 2.15 έως το 2.40 από τα αποψινά παιχνίδια.

Φλουμινένσε - Ατλέτικο Παραναένσε (22:00): Ματς παγίδα για τη Φλουμινένσε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, καθώς φιλοξενεί τη δεύτερη του Brasileirao, Ατλέτικο Παραναένσε. Η διαφορά τους είναι στους τρεις βαθμούς, ωστόσο η φιλοξενούμενη έχει και ματς λιγότερο. Έβγαλε δύο διαφορετικά πρόσωπα η Φλου στο τελευταίο χρονικά ματς κόντρα την Κορίνθιανς. Κόλλησε στο 1-1, έκανε αλλαγές, το πήγε αρκετά στην υπομονή το ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37’, ανέβηκε μετά την ανάπαυλα, ισοφάρισε στο 70’, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, ωστόσο από το 50’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Δεύτερο σερί ματς που η Ατλέτικο Παραναένσε μένει μακριά από τις νίκες. Δεν έπεισε κόντρα στην Τσαπεκοένσε, προβλημάτισε για πρώτη φορά ανασταλτικά μετά από καιρό. Πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, ωστόσο υπέστη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-2. Χωρίς τον καταλυτικό φορ Ερνάντεζ η γηπεδούχος, δεν παίζουν και οι χρήσιμοι Σαβιέ (μπακ) και Κάιο (μεσοεπιθετικός), επιστροφές μετράει από την άλλη η φιλοξενούμενη.

Ανταγωνιστική ομάδα η Ατλέτικο Παραναένσε, κάνει όμως λάθη τελευταία, απρόβλεπτη και πιο έμπειρη η Φλουμινένσε, ο κόσμος ζητάει κάτι καλύτερο από την ομάδα, ενώ στο β’ ημίχρονο κόντρα στην Κορίνθιανς ήταν πειστική. Τα γκολ δελεάζουν, ωστόσο αμφότερες προτιμούν να χτυπήσουν στην κόντρα. Οριακό προβάδισμα στον άσο που κυκλοφορεί στο 2.35 στη Stoiximan.

Μπαΐα - Αμέρικα Μινέιρο (01:00): Στο Σαλβαντόρ διεξάγεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σταύρωμα. Η Μπαΐα μετά από επτά αγωνιστικές δίνει μάχη για την είσοδο στο Copa Libertadores της επόμενης σεζόν, την ώρα που η Αμέρικα Μινέιρο έχει μπει στραβά και παίζει για την επιβίωσή της, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Η Μπαΐα προέρχεται από ματς ροντέο κόντρα στην Παλμέιρας, που δημιούργησε, αλλά δέχτηκε κιόλας αρκετές φάσεις και εν τέλει έχασε 3-2. Δεν παίζει ο καλός αμυντικός Κόντι, ενώ θα πάει σήμερα με ροτέισον στο ματς, καθώς έχει μικρό ρόστερ και παρατηρείται κόπωση.

Μετά την έλευση του Βάγκνερ Μαντσίνι στον πάγκο της Αμέρικα Μινέιρο παρατηρείται βελτίωση, ιδίως επιθετικά, αφού στα πρώτα ματς του Brasileirao η ομάδα έκανε αρκετά λάθη. Μετά το 1-1 με τη Ζουβεντούδε, ακολούθησε ισοπαλία με το ίδιο σκορ με την Ιντερνασιονάλ, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Ήταν μάλιστα αυτή που προηγήθηκε στο παιχνίδι, είχε τις στιγμές της και για δεύτερο γκολ, ωστόσο πιέστηκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και δέχτηκε την ισοφάριση.

Αμφότερες προέρχονται από ματς που έδειξαν τις επιθετικές δυνατότητές τους και πως μπορούν να κάνουν άνω κάτω ένα ματς, ωστόσο η Μπαΐα ανασταλτικά παρουσιάζει αδυναμίες, την ώρα που η Αμέρικα Μινέιρο δείχνει να αποκτά ηθικό. Στο 2.15 κυκλοφορεί στη Stoiximan το Goal/Goal, έχει αξία.

Κορίνθιανς - Σάο Πάουλο (03:30): Μεγάλο ντέρμπι στο Σάο Πάουλο μεταξύ ομάδων που συναντώνται πολύ συχνά, αφού συμμετέχουν και στο ίδιο πολιτειακό πρωτάθλημα, παρόλα αυτά τα ματς που η Σάο Πάουλο είναι φιλοξενούμενη δεν της… πάνε, αφού παρουσιάζει κόμπλεξ κατωτερότητας. Συν τοις άλλοις προέρχεται από άθλια εμφάνιση κόντρα στη Σεαρά, με το τελικό 1-1 θα πρέπει να την αφήνει ευχαριστημένη, αφού δεν έπεισε ιδιαίτερα και από το 23’ βρέθηκε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε λίγο μετά την ανάπαυλα με αυτογκόλ.

Θα μπορούσε πολύ εύκολα να χάσει, αν δεν είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά της. Παρέμεινε μ’ αυτό τον τρόπο χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από επτά αγωνιστικές. Πρωτάθλημα ήθελε να χτυπήσει, αλλά μ’ αυτή την εικόνα φαντάζει ως αστείο κάτι τέτοιο. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα. Αμφίβολος ο καταλυτικός στόπερ Μιράντα, όπως και ο κομβικός χαφ Σαρά. Την ίδια ώρα η Κορίνθιανς δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Φλουμινένσε, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που έχει από το 50’, και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ από το 37’, ίσα ίσα που ισοφαρίστηκε στο 70’, καθώς έπεσε… ο γενικός από ένα σημείο και μετά, ενώ λίγο έλειψε και να χάσει.

Η Σάο Πάουλο δεν μπορεί να κερδίσει ως φιλοξενούμενη την Κορίνθιανς, ούτε όταν η Τιμάο είναι στα άσχημά της, πόσω μάλλον τώρα που επικρατεί ένα πλάνο. Η φιλοξενούμενη δεν είναι στα πολύ πάνω της, επικρατεί απογοήτευση και σε γενικές γραμμές οι τρικολόρ δεν πείθουν. Το MatchCombo της Stoiximan για το 1Χ και over 1,5 που κυκλοφορεί στο 2.40 κρίνεται αποδεκτό, αφού καλύπτει πολλά ενδεχόμενα. Το ματς έχει εξάλλου αρκετά την ισοπαλία μέσα, ενώ το πρόσφατο ματς τους τον Μάιο για το Παουλίστα έληξε 2-2.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ