XGOALS BET

Τα xGoals της Μπρέντφορντ δείχνουν ότι μπορεί να βγάλει το 2.85 στο Τερφ Μουρ

Οι παίκτες της Μπρέντφορντ στο ματς με τη Στόουκ για το League Cup Αγγλίας
Οι παίκτες της Μπρέντφορντ στο ματς με τη Στόουκ για το League Cup © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Μπρέντφορντ κοίταξε στα μάτια ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Λέστερ και βάσει xGoals δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ στο Τερφ Μουρ.

Η Μπέρνλι υποδέχεται την Μπρέντφορντ για τη 10η αγωνιστική της Premier League (17:00 Cosmote Sport 4 HD, από Live το SPORT24) και παρότι ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη, προσφέρεται από τις στοιχηματικές εταιρίες φαβορί, έστω σε οριακές τιμές στο 2.65.

Η Μπέρνλι παραδοσιακά φημίζεται για το σκληροτράχηλο αγωνιστικό της στιλ και το γεγονός ότι βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη δεν την αγχώνει ιδιαίτερα, διότι ως γνωστόν το κλίμα στον σύλλογο είναι πάντα οικογενειακό. Αρκούν όμως μόνο αυτά για να προσφέρεται φαβορί κόντρα στη φετινή Μπρέντφορντ;

Μπέρνλι - Μπρέντφορντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπρέντφορντ προέρχεται από τη νίκη 2-1 επί της Στόουκ στο League Cup, σε ένα ματς όπου ο Φρανκ έκανε διευρυμένο ροτέισον. Στην Premier League έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας από Τσέλσι και Λέστερ, ωστόσο με βάση τα xGoals ήταν και στα δύο ανώτερη.

Γενικά, η Μπρέντφορντ σε όλα τα παιχνίδια της έχει ανταγωνιστική εικόνα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Αν δούμε τα xGoals στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, μόνο σε αυτό με τη Γουέστ Χαμ ήταν οριακά κατώτερη. Αντίθετα, ήταν καλύτερη ή έστω δημιούργησε περισσότερες φάσεις για γκολ κόντρα σε αντιπάλους πρώτης γραμμής και φυσικά πολύ πιο ποιοτικούς από την Μπέρνλι, όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Λέστερ και η Γουλβς.

Τα xGoals της Μπρέντφορντ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της

  • Γουλβς – Μπρέντφορντ 0-2 (xGoals 1,02-2,33)
  • Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ 3-3 (xGoals 2,94-2,26)
  • Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ 1-2 (xGoals 1,37-1,30)
  • Μπρέντφορντ – Τσέλσι 1-0 (xGoals 1,62-0,25)
  • Μπρέντφορντ – Λέστερ 1-2 (xGoals 1,17-1,00)

Πολύ χειρότερα τα νούμερα της Μπέρνλι

Στον αντίποδα, η Μπέρνλι έχει σοβαρό θέμα στο γκολ. Εχει σημειώσει μόλις επτά σε εννιά αγωνιστικές και έχει καλύτερη επίθεση μόνο από την ουραγό Νόριτς. Το δημιουργικό πρόβλημα της Μπέρνλι είναι διαχρονικό, αφού ως γνωστόν ποντάρει σταθερά σε στοιχεία όπως η ένταση και η δύναμη, αφού το ρόστερ της δεν διαθέτει ιδιαίτερη ποιότητα.

Αυτό ασφαλώς φαίνεται και στα xGoals της, όπου ακόμη και σε ματς που πήρε θετικό αποτέλεσμα, όπως στο 2-2 με τη Λέστερ ή στο 2-2 με τη Σαουθάμπτον, στην πραγματικότητα δεν έφτιαξε φάσεις ούτε καν για ένα γκολ! Η καλύτερή της επιθετικά εμφάνιση το τελευταίο διάστημα ήρθε στο Μάντσεστερ, όπου έγραψε 1,08 xGoals, απέναντι πάντως σε μία χαλαρή Σίτι. Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της που παραθέτουμε παρακάτω ήταν κάτω από τη μονάδα.

Τα xGoals της Μπρέντφορντ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της

  • Μπέρνλι – Αρσεναλ 0-1 (xGoals 0,78-1,10)
  • Λέστερ – Μπέρνλι 2-2 (xGoals 2,16-0,43)
  • Μπέρνλι – Νόριτς 0-0 (xGoals 0,58-0,67)
  • Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι 2-0 (xGoals 2,16-1,08)
  • Σαουθάμπτον – Μπέρνλι 2-2 (xGoals 1,43-0,67)

Μπέρνλι - Μπρέντφορντ: Στοιχηματική Πρόταση

Από τη στιγμή λοιπόν που η Μπρέντφορντ αποδεδειγμένα κοίταξε στα μάτια ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Λέστερ, δεν έχει κανέναν λόγο να φοβηθεί την Μπέρνλι, η οποία παρεμπιπτόντως τρέχει σερί 14 αγώνων (0-7-7) χωρίς νίκη εντός έδρας στην Premier League!

Η τελευταία επικράτηση της Μπέρνλι στο Τερφ Μουρ σημειώθηκε στις 27 Ιανουαρίου επί της Αστον Βίλα. Εν ολίγοις η ομάδα του Ντάις έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας εννιά μήνες. Με αυτά τα δεδομένα το διπλό της Μπρέντφορντ μάλλον δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ και σε κάθε περίπτωση το 2.85 σηκώνει ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρνλι - Μπρέντφορντ: 2 (απόδοση 2.85), 17:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ