ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Λέστερ - Αρσεναλ: Ο Βάρντι κόντρα στην αγαπημένη του αντίπαλο για το 2.40

Ο Τζέιμι Βάρντι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Άρσεναλ - Λέστερ
Ο Τζέιμι Βάρντι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Άρσεναλ - Λέστερ Ⓒ 2020 CATHERINE IVILL/ASSOCIATED PRESS

Η Λέστερ υποδέχεται την Αρσεναλ και ο Τζέιμι Βάρντι... ακονίζει τα νύχια του μπροστά στην αγαπημένη του αντίπαλο

Η Λέστερ υποδέχεται την Αρσεναλ στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Premier League (14:30 Cosmote Sport 1 HD, Live από το SPORT24). Η αναμέτρηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα καθώς οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 14 βαθμούς, διανύουν θετική φόρμα και προσπαθούν να πλησιάσουν την πρώτη τετράδα.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, η Λέστερ είναι φαβορί στο 2.40, ενώ το διπλό παίζει κοντά στο 2.90. Εξάλλου, οι μπουκ βλέπουν ανοιχτό παιχνίδι με το over 2,5 να έχει υποχωρήσει από το 1,80+ προς το 1.70.

Λέστερ - Αρσεναλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τόσο η Λέστερ όσο και η Αρσεναλ είχαν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις στο League Cup, με τις "αλεπούδες" να μένουν στο 2-2 με την Μπράιτον και τους "κανονιέρηδες" να παίρνουν την πρόκριση στα προημιτελικά με 2-0 επί της Λιντς.

Αμφότερες διανύουν θετικό σερί αποτελεσμάτων. Η Αρσεναλ είναι αήττητη οχτώ διαδοχικούς αγώνες (6-2-0), αφού έχει να χάσει από τα τέλη Αυγούστου και το 5-0 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι. Στον αντίποδα η Λέστερ είναι αήττητη πέντε κολλητά ματς (3-2-0) και έχει χάσει μόνο από τη Λέγκια στο Europa League, στα τελευταία οχτώ (4-3-1).

Φυσικά, στα ματς της Λέστερ με την Αρσεναλ, τα βλέμματα πέφτουν πάντα πάνω στον Τζέιμι Βάρντι. Ο Αγγλος στράικερ έχει αναπτύξει μία… ερωτική σχέση με τα δίχτυα της Αρσεναλ και όποτε συναντάει τους "κανονιέρηδες" τους τιμωρεί.

Ο Βάρντι έχει σημειώσει συνολικά 11 γκολ κόντρα στην Αρσεναλ! Απέναντι σε κανέναν άλλον αντίπαλο δεν έχει σκοράρει τόσες πολλές φορές. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της Λέστερ με την Αρσεναλ για την Premier League, ο Βάρντι σημείωσε ισάριθμα γκολ, μένοντας άσφαιρος μόνο δύο φορές.

Αριστη η διαχείριση του Ρότζερς

Παρότι διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του, ο Βάρντι παραμένει ένας χαρισματικός σκόρερ και με επτά γκολ φέτος βρίσκεται πίσω μόνο από τον Μοχάμεντ Σαλάχ στη σχετική λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ της Premier.

Ο Μπρένταν Ρότζερς τον διαχειρίζεται άψογα και τον κρατάει φρέσκο στο απαιτητικό πρόγραμμα της Λέστερ. Στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Σπαρτάκ στη Μόσχα δεν τον χρησιμοποίησε λεπτό, ενώ και στο League Cup με την Μπράιτον, ήταν τελείως εκτός αποστολής.

Με αυτόν τον τρόπο ο Βάρντι για ακόμη μία σεζόν διατηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Με δεδομένο λοιπόν ότι σεληνιάζεται όταν βλέπει την Αρσεναλ το anytime σε απόδοση 2.40 απέναντι στους "κανονιέρηδες" μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ - Αρσεναλ: Να σκοράρει ο Βάρντι (απόδοση 2.40), 14:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ