ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Premier League: Η "κολλημένη" με τα over 2,5 Λίβερπουλ και το σερί της Γουότφορντ για το 1.70

Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα της Premier League, προσφέρουν επιλογές τα σερί της Λίβερπουλ και της Γουότφορντ.

Η Λίβερπουλ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο Νησί και ίσως σε ολόκληρη την Ευρώπη. Εχει την κορυφαία επίθεση με 27 γκολ και σε καταπληκτική κατάσταση τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος έχει ήδη βρει δίχτυα δέκα φορές στην Premier League.

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν το παιχνίδι της Τετάρτης για το League Cup, με την Πρέστον, εκεί όπου η Λίβερπουλ κέρδισε 2-0 με εναλλακτική σύνθεση, οι "κόκκινοι" μετρούσαν 10 σερί over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά της, η Μπράιτον είναι άνετη βαθμολογικά, φιγουράρει στην 5η θέση και αναμένεται να διασκεδάσει το ματς στο Ανφιλντ. Η ομάδα του Πότερ σε 12 επίσημα ματς έχει μείνει άσφαιρη μόνο τρεις φορές και με τη στάση της μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνει ένα χορταστικό παιχνίδι (17:00 Cosmote Sport 3 HD, Live από το SPORT24). Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στα τελευταία δύο ματς, σκόραρε τόσο κόντρα στη Σίτι (ήττα 1-4), όσο και στο 2-2 με τη Λέστερ για το League Cup.

Στο 1.65 το ενδεχόμενο να κερδίσει η Λίβερπουλ μαζί με over 2.5.

Γουότφορντ - Σαουθάμπτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γουότφορντ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον (17:00 Cosmote Sport 8 HD, Live από το SPORT24) σε ένα παιχνίδι που οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν φαβορί τους φιλοξενούμενους σε αποδόσεις στο 2.25-2.30.

Για τον Κλαούντιο Ρανιέρι αυτό θα είναι το τρίτο του ματς στον πάγκο της Γουότφορντ. Στο πρώτο ηττήθηκε με 5-0 από τη Λίβερπουλ εντός έδρας και στο δεύτερο πέτυχε εκκωφαντική νίκη με 5-2 εκτός έδρας επί της Εβερτον.! Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το γεγονός ότι στα πρώτα δύο παιχνίδια με τον πολύπειρο τεχνικό, σημειώθηκαν συνολικά 12 γκολ.

Στον αντίποδα, η Σαουθάμπτον έρχεται από το 1-1 με την Τσέλσι στο League Cup, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα έφερε 2-2 εντός έδρας με την Μπέρνλι.

Στα επτά πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε επίπεδο Premier League έχουν εμφανίσει έξι G/G, εκ των οποίων τα πέντε τελευταία σερί. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι η Γουότφορντ δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ 19 σερί ματς στην Premier (!), ενώ η Σαουθάμπτον είναι χωρίς νίκη εκτός έδρας εννιά διαδοχικά παιχνίδια (0-2-7), κρατώντας το μηδέν, παραδόξως, μόνο κόντρα στη Σίτι (0-0).

Σε κάθε περίπτωση, τα στατιστικά τους και η μεταξύ τους παράδοση οδηγεί προς το G/G του 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ - Μπράιτον: 1 και Over 2,5 (απόδοση 1.65), 17:00
  • Γουότφορντ - Σαουθάμπτον: G/G (απόδοση 1.70), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ