TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Προσιτός αντίπαλος για την Οσασούνα για το 1.90

Ο Ανχέλ Κορέα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στον Ουνάι Γκαρσία της Οσασούνα σε ματς της La Liga
Ο Ανχέλ Κορέα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στον Ουνάι Γκαρσία της Οσασούνα © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ μετά το δεύτερο σερί 3/3 κάνει παιχνίδι μ’ ένα δυνατό ισπανικό ποντάρισμα.

Ένα παιχνίδι έχει σήμερα το πρόγραμμά για τη La Liga, αυτό ανάμεσα σε Οσασούνα και Έλτσε (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Την ώρα που γράφεται το κείμενο δεν είναι σίγουρο αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Από το βράδυ του Σαββάτου χιονίζει ασταμάτητα στην Παμπλόνα. Την Κυριακή ο αγωνιστικός χώρος του Ελ Σαδάρ είχε ντυθεί στα λευκά και γίνονται προσπάθειες ώστε να καθαρίσει.

Με τον τεχνικό διευθυντή στον πάγκο η Έλτσε

Αγωνιστικά η Οσασούνα έχει ένα βολικό αντίπαλο ώστε να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει ο προπονητής της Αρασάτε, που είναι να φτιάξουν την συγκομιδή τους στα εντός έδρας παιχνίδια. Είναι λογικό να έρθει η διόρθωση στην απόσταση των εντός με των εκτός έδρας αποτελεσμάτων. Η Οσασούνα εντός έδρας έχει ρεκόρ 1-3-3, και εκτός 4-1-2 κάπου πρέπει να έρθει ισορροπία. Η Έλτσε προσφέρεται για να επιστρέψουν οι Βάσκοι στις εντός έδρας νίκες. H διοίκηση μετά την εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Μπέτις έδιωξε τον πετυχημένο Εσκριμπά. Χθες το μεσημέρι ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Φρανθίσκο, που πριν δύο χρόνια είχε πάει ξανά στα μέσα της σεζόν στην Ουέσκα και δεν κατάφερε να την κρατήσει κατηγορία και πέρυσι έπαιξε playoffs ανόδου με τη Zιρόνα. Στο σημερινό παιχνίδι θα κοουτσάρει ο τεχνικός διευθυντής Σέρχιο Μαντεκόν.

Η εικόνα της Έλτσε στα τελευταία εκτός έδρας ήταν απογοητευτική. Προέρχεται από ήττα 4-1 από τη Βιγιαρεάλ με xG 2,78 - 1,10, ήττα με 1-0 στη Σοσιεδάδ με xG 2,12 - 0,57, ήττα 2-1 στη Βαγιεκάνο με xG 1,11 - 0,33, ήττα 1-0 στην Αλαβές με xG 1,81-0,28, τυχερή ισοπαλία 2-2 στη Μαγιόρκα με xG 2,05 - 0,68, για να έρθει και το 0-3 εντός από την Μπέτις και να φέρει απομάκρυνση του Εσκριμπά. Έχει ανάγκη να αρχίσει να κερδίζει η Οσασούνα εντός έδρας και σήμερα μοιάζει να έχει μία σημαντική ευκαιρία. Ο άσος στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα - Έλτσε: 1 (απόδοση 1.90) 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ