BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Wimbledon: Καλύτερα προετοιμασμένη η Σάκκαρη για το 1.91

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει στο Wimbledon πόντο κόντρα στη Βικτορίγια Τόμοβα
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει στο Wimbledon © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει την αναμέτρηση της Μαρία Σάκκαρη με την Τατιάνα Μαρία, θυμίζει τι έγινε στο τελευταίο μεταξύ τους και προτείνει σε απόδοση 1.91!

To Wimbledon πηγαίνει περίφημα μέχρι τώρα για τη χώρα μας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χθες έκανε καλή εμφάνιση στην άνετη επικράτηση επί του Τόμπσον, ενώ αξιόλογη παρουσία έχει και η Μαρία Σάκαρη (15:30 NOVASPORTS 6, LIVE από το SPORT24 ), που μπαίνει ξανά σήμερα στο βρετανικό Court.

Μετά την επικράτηση στην πρεμιέρα επί της Αυστραλής Χάιβς (Νο571), ξεπέρασε και το εμπόδιο της Βουλγάρας Τόμοβα (112) για να βρει σήμερα το μεσημέρι, στον τρίτο γύρο, την Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία.

Όχι άγνωστη αντίπαλος, μόλις στις αρχές του 2022 στο Αυστραλιανό Open η προηγούμενη συνάντησή τους. Η Ελληνίδα ήταν, τότε, μεγάλο φαβορί του 1.03 αλλά η επικράτησή της δεν ήταν τόσο άνετη. Το πρώτο σετ πήγε στο 6-4, ενώ στο δεύτερο η Γερμανίδα την έφτασε μέχρι το 7-6!

Εκείνο το ματς, στοιχηματικά, είχε ως αποτέλεσμα τη νίκη της Σάκκαρη με over 22,5 games. Ένα combo bet, με μια ακόμη επικράτηση για τη Μαρία, αλλά σε έναν αγώνα που θα κρατήσει ώρα, μπορεί να επιβεβαιωθεί και σήμερα.

Τότε η Σάκκαρη δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει λύσεις στις διαδοχικές άμυνες της Γερμανίδας με το slice backhand, που έκοβε τον ρυθμό της μπάλας και έβρισκε το απαραίτητο βάθος. Κάτι που μπορεί να συμβεί και σήμερα, να δώσει ανάσες στη Γερμανίδα και να γεμίσει τα σετ.

Η Σάκκαρη βέβαια παραμένει το μεγάλο φαβορί για τη νίκη καθώς πέρα από την καλή αγωνιστική της παρουσία, δείχνει να είναι καλά και ψυχολογικά, με ανεβασμένο ηθικό και πίστη στις δυνατότητές της. Κάτι που προκύπτει και από την καλύτερη προετοιμασία που έκανε τη φετινή σεζόν, πηγαίνοντας προς το συγκεκριμένο Grand Slam.

Μετά την περσινή πορεία της ως τον ημιτελικό του Roland Garros δεν έδωσε κανένα παιχνίδι στο γρασίδι και μοιραία, δίχως να μπει στο κλίμα της επιφάνειας αποχαιρέτησε το Wimbledon στον 2ο γύρο. Κάτι που φέτος δε συνέβη, αφού ήδη έχει δώσει δέκα αγώνες στο γρασίδι καθώς και έναν ημιτελικό με την Μπένσιτς (στο Βερολίνο) που κρίθηκε μετά από τρεις ώρες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρία Σάκκαρη - Τατιάνα Μαρία: Σάκκαρη νίκη & Over 18.5 games (απόδοση 1.91), μετά τις 15:30

Διάβασε καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα για το τουρνουά τένις Wimbledon καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα στο BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ