ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Με την αντίδραση της Σάκκαρη για το 2.25

Η Μαρία Σάκκαρη στο Όπεν της Κίνας
Η Μαρία Σάκκαρη στο Όπεν της Κίνας 2023 AP PHOTO/ANDY WONG

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Έλενα Ριμπάκινα για τα WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στα WTA Finals, που διεξάγονται στο Κανκούν του Μεξικού. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου της με 2-0 σετ από την Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο. 1). Αμέσως μετά το παιχνίδι ξέσπασε σε κλάματα για την εμφάνισή της, καθώς πήρε μόλις ένα game από τα 13 που παίχθηκαν.

"Ήταν μια πολύ, πολύ κακή μέρα για μένα. Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που ένιωσε έτσι και έκλαψε στο κορτ. Δεν είναι ωραίο, αλλά κανείς δεν θέλει να διαλύεται έτσι στο κορτ", ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη για την εύθραυστη ψυχολογική της κατάσταση.

Απόψε, η Σάκκαρη συνεχίζει με το παιχνίδι κόντρα στην Ελενα Ριμπάκινα (Νο. 4), η οποία επίσης ξεκίνησε με ήττα τα WTA Finals, χάνοντας από την Τζέσικα Πεγκούλα. Κλειδί στην αναμέτρηση της Ριμπάκινα με την Πεγκούλα ήταν το πρώτο σετ, καθώς η τενίστρια από το Καζακστάν προηγήθηκε με 5-3, αλλά στη συνέχεια έχασε τα επόμενα τέσσερα games. Αυτό είχε ως συνέπεια να πέσει η ψυχολογία και ηττήθηκε και στο δεύτερο σετ με 6-2.

Η Ριμπάκινα έχει πραγματοποιήσει φέτος καλύτερη σεζόν από τη Σάκκαρη. Έφτασε ως στον τελικό στο Australian Open και μέχρι τα προημιτελικά στο Wimbledon. Επίσης, κατέκτησε δύο 1000αρια τουρνουά σε Ιντιαν Γουέλς και Ρώμη κι έφτασε στον τελικό στο Μαϊάμι. Στην τελευταία διοργάνωση, που έλαβε μέρος, πριν τα WTA Finals, προχώρησε ως τα ημιτελικά στο China Open (WTA 1000).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο παρελθόν, η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει δύο φορές τη Ριμπάκινα, αμφότερες σε σκληρή επιφάνεια. Το 2020 η αθλήτρια από το Καζακστάν είχε κερδίσει με 2-1 σετ στην Αγία Πετρούπολη. Δύο χρόνια μετά, η Σάκκαρη πήρε ρεβάνς επικρατώντας με 2-0 στο Ιντιαν Γουέλς.

Το αποψινό ματς έχει και για τις δύο χαρακτήρα τελικού. Ανάλογα και με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ανάμεσα στην Πεγκούλα και τη Σαμπαλένκα, η ηττημένη απόψε μπορεί να αποκλειστεί και μαθηματικά από τα ημιτελικά. Η Σάκκαρη αναμένεται να αντιδράσει μετά το κάκιστο παιχνίδι κόντρα στη Σαμπαλένκα. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν χωρίς επίσημο αγώνα 19 ημέρες, επομένως κρίνεται φυσιολογικό ότι εμφάνισε έλλειψη ρυθμού στην πρεμιέρα.

Στη λογική ότι η Σάκκαρη θα είναι αυτή τη φορά πολύ πιο ανταγωνιστική και διεκδικητική και ότι το παιχνίδι με τη Ριμπάκινα είναι πρακτικά δίχως αύριο, πάμε με το ενδεχόμενο ότι η νικήτρια θα κριθεί στα τρία σετ σε απόδοση 2.25

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελενα Ριμπάκινα – Μαρία Σάκκαρη: Τρία σετ (απόδοση 2.25), 01:15
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ