BIG GAMES BET

Προγνωστικά Τένις: Με θετική παράδοση για το 2.00 ο Τσιτσιπάς

Ο Τσιτσιπάς στον αγώνα με τον Μάρεϊ
Ο Τσιτσιπάς στον αγώνα με τον Μάρεϊ @ 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρόμπερτ Χουρκάρτς στο πλαίσιο του τρίτου γύρου Cincinnati Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει απόψε στον τρίτο γύρο του Cincinnati Masters τον Ρόμπερτ Χούρκατς, που βρίσκεται στην 20η θέση της παγκόσμιας κατάταξης (20:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Ο Έλληνας πρωταθλητής απέκλεισε στον δεύτερο γύρο τον Μπεν Σέλτον (Νο. 40) με 2-0 σετ, σε μία ώρα και 44 λεπτά. Το ματς εξελίχθηκε σε ένα ρεσιτάλ από service games, αφού κανείς από τους δύο τενίστες δεν μπόρεσε να φτάσει σε break.

Έτσι και τα δύο σετ κρίθηκαν στο tiebreak. Εκεί ο Στέφανος φάνηκε πως είναι μία κλάση πάνω από τον 20χρονο Αμερικανό. Κέρδισε το πρώτο με 7-3 και το δεύτερο με 7-2, επιβεβαιώνοντας ότι είναι πολύ πιο έμπειρος στη διαχείριση τέτοιου είδους καταστάσεων.

Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε εκπληκτικά και έκλεισε το ματς έχοντας κερδίσει το 93% των πόντων που παίχθηκαν μετά το πρώτο του σερβίς! Βελτίωσε έτσι το φετινό του ρεκόρ σε 41-15 και συμπλήρωσε τις 11 νίκες σε 16 παιχνίδια στο Cincinnati, όπου πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ο Χούρκατς από την πλευρά του, κέρδισε 2-1 με ανατροπή τον περσινό πρωταθλητή του Cincinnati, Μπόρνα Τσόριτς. Έχασε το πρώτο σετ με 5-7, αλλά συνέχεια πήρε τα επόμενα δύο με 6-3. Ο 26χρονος Πολωνός έβγαλε στο ματς 10 άσους και 22 winners για να αποκλείσει το No. 16 του κόσμου.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη του Χούρκατς στα τρία σετ, καθώς στον πρώτο γύρο είχε λυγίσει επίσης με 2-1 τον Θανάση Κοκκινάκη. Φέτος έχει ρεκόρ 29-17 και καλύτερή του στιγμή ήταν ο τίτλος στο Open της Μασσαλίας (ATP 250 – σκληρή επιφάνεια) τον περασμένο Φεβρουάριο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Χούρκατς έχει φτάσει φέτος σε τρεις προημιτελικούς και ψάχνει τον πρώτο της καριέρας του στο Cincinnati. Στο προηγούμενο Masters, στο Τορόντο αποκλείστηκε στους "16" από τον Κάρλος Αλκαράθ, ωστόσο ήταν ευθέως ανταγωνιστικός (6-3, 6-7, 6-7). Και στο Wimbledon ήταν μαχητικός, στους "16" κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, χάνοντας με 3-1 σετ (6-7, 6-7, 7-5, 4-6).

Γενικά, ο Χούρκατς είναι από τους πιο υπολογίσιμους τενίστες στο τουρ και φυσικά ο Στέφανος θα πρέπει να παίξει ξανά με το μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης, όπως έκανε και την Τετάρτη κόντρα στο Σέλτον.

Σημειώνεται, ότι οι δύο αθλητές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν εννιά φορές (όλες σε hard επιφάνεια, είτε Indoor είτε Outdoor), με τον Τσιτσιπά να επικρατεί τις επτά. Το εντυπωσιακό βέβαια είναι πως τα επτά από τα εννιά παιχνίδια τους κρίθηκαν στα τρία σετ, ενώ το τελευταίο στην Αστάνα (ATP 500), το 2022, που κέρδισε ο Στέφανος με 2-0 σετ, είχε tiebreak (7-6, 6-3).

Όλα λοιπόν προμηνύουν μία γεμάτη αναμέτρηση, με τον Στέφανο ωστόσο να έχει τον πρώτο λόγο. Η νίκη του με Over 20,5 Games μας επιστρέφει απόδοση διπλασιασμού. Το συγκεκριμένο combo μπορεί να επαληθευτεί ακόμη κι αν ο Τσιτσιπάς επικρατήσει με 2-0 σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς – Χούρκατς: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 20,5 (απόδοση 2,00), 20:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ