ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Κάνει τη διαφορά η εμπειρία του Τσιτσιπά για το 2.05

DAVIS CUP / 2  /  -  (  / EUROKINISSI)
DAVIS CUP / 2 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μεγάλο ημιτελικό του Στέφανου Τσιτσιπά στο European Open στην Αμβέρσα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει απόψε στα ημιτελικά της Αμβέρσας (ATP 250) τον Αρτούρ Φις (Νο. 38) με στόχο ασφαλώς την πρόκριση στον τελικό για τέταρτη φορά φέτος, σε διοργάνωση ATP (18:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24)

Ο Τσιτσιπάς, μετά από μία περίοδο κάμψης, φαίνεται πως στο Indoor τουρνουά της Αμβέρσας έχει βρει ξανά το κέφι και τη φόρμα του. Στον δεύτερο γύρο επικράτησε με 2-0 σετ του Φαν ντε Ζάντσχουλπ (Νο. 67) και στα προημιτελικά απέκλεισε με το ίδιο σκορ και τον Γιανίκ Χάνφμαν (Νο. 56).

Πήρε έτσι μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα του από τον Γερμανό στη Μαγιόρκα τον περασμένο Ιούνιο. Ο Στέφανος είχε τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι. Έβγαλε επτά άσους, 18 winners κι έκανε τρία breaks, προστατεύοντας ταυτόχρονα σε απόλυτο βαθμό το σερβίς του. Ο Χάνφμαν είχε συνολικά δύο ευκαιρίες για break, τις οποίες όμως έσβησε πειστικά ο Τσιτσιπάς για να κλείσει τελικά το ματς σε μόλις 71 λεπτά.

Τώρα έρχεται η μονομαχία με τον Φις, έναν από τους ανερχόμενους σταρ του γαλλικού τένις. Για τον 19χρονο Γάλλο το 2023 είναι σεζόν έκρηξης. Τον Ιανουάριο του 2023 ήταν στο Νο. 195 της παγκόσμιας κατάταξης και τώρα φιγουράρει στην 38η θέση, την κορυφαία μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Ο Φις θα παίξει για πέμπτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε ημιτελικά ATP τουρνουά. Στους προηγούμενους τέσσερις γνώρισε τρεις ήττες σε Αμβούργο, Μονπελιέ και Μασσαλία. Στη Λιόν (ATP 250/χώμα) ωστόσο, προκρίθηκε στον τελικό και μάλιστα πανηγύρισε τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του, επικρατώντας του Φρανσίσκο Τσερούντολο με 2-0 σετ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο νεαρός Γάλλος έφτασε στον τελικό του European Open χωρίς να χάσει σετ ή να δεχθεί break στα δύο παιχνίδια του με τους Λαγιάλ (Νο. 229) και Βαρίγιας (Νο. 69). Ειδικά στον προημιτελικό απέναντι στον Περουβιανό είχε 21 winners, 9 άσους κι έφτασε στο 6-0, 6-3 σε μόλις 59 λεπτά.

Ο Φις είναι καλός σέρβερ, έχει δυνατό forehand και φυσικά παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο Τσιτσιπάς ωστόσο, είναι σαφώς πιο ψημένος παίκτης σε αυτό το επίπεδο. Το κυριότερο όμως είναι πως δείχνει ξανά σε καλή κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό πως στην Αμβέρσα έκανε για πρώτη φορά δύο κολλητές νίκες μετά τον τίτλο στο Los Cabos στις αρχές Αυγούστου.

Το παιχνίδι αναμένεται πιο απαιτητικό από τα προηγούμενα δύο, ωστόσο στο τέλος αναμένεται να κάνει τη διαφορά η εμπειρία του Έλληνα πρωταθλητή. Στο 2.05 η νίκη του Τσιτσιπά με Over 20,5 Games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στέφανος Τσιτσιπάς – Αρτούρ Φις: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 20,5 Games (απόδοση 2.05), 18:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ