ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Ζει από την επίθεσή της η Ρεν και μπορεί το 2.00

Ο επιθετικός της Ρεν Μαρτέν Τεριέ
Ο Μαρτέν Τεριέ της Ρεν © 2022 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση για τον αγώνα της Ρεν κόντρα στη Λοριάν για την πρεμιέρα της Ligue 1.

Η Ρεν κάνει πρεμιέρα απόψε στη Ligue 1 με ντέρμπι Βρετάνης, αφού υποδέχεται τη Λοριάν, σε ένα ματς όπου η έδρα είναι καθαρό φαβορί στο 1.40 (18:05 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Γαλλία: Εύκολη στο γκολ η Ρεν

Η ομάδα του Ζενεσιό ήταν πέρυσι από τις πιο θεαματικές στο γαλλικό πρωτάθλημα. Είχε την κορυφαία επίθεση με 82 γκολ μετά την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Σε αυτό που ξεχώρισε η Ρεν ήταν η επιθετική της πολυφωνία, έχοντας πέντε παίκτες με τουλάχιστον έξι γκολ στη Ligue 1. Αναλυτικά, ο Τεριέρ σημείωσε 21 τέρματα, ο Λαμπόρδ 12, ο Μπουριζό 11, ο Ζιρασί 9 και ο Μάγιερ 6.

Το θετικό για τον Ζενεσιό είναι πως όλα τα βαριά χαρτιά της ομάδας έχουν παραμείνει στο ρόστερ, ενώ έγιναν και δύο ενδιαφέρουσες προσθήκες στην άμυνα με τον Βέλγο στόπερ Τεάτε (Μπολόνια) και τον Ουαλό κεντρικό αμυντικό Ροντόν (Τότεναμ). Επίσης, απέκτησε τον πολύπειρο γκολκίπερ Μανταντά από τη Μαρσέιγ.

Στον αντίποδα, η Λοριάν κατάφερε πέρυσι να πετύχει τον αντικειμενικό της στόχο που ήταν η παραμονή, τερματίζοντας στην 16η θέση, ωστόσο δεν ικανοποίησε με το ποδόσφαιρο που απέδωσε και έτσι ο τεχνικός Πελισιέ αντικαταστάθηκε με τον Λε Μπρις. Πρόκειται για πρωτάρη προπονητή σε αυτό το επίπεδο, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα δούλευε ως βοηθός ή στα τμήματα υποδομής της Λοριάν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά ποιότητας και δεδομένα πολύ μεγάλη απόσταση σε στόχους και βλέψεις. Η Ρεν στην έδρα της συνηθίζει να δημιουργεί πολλές φάσεις και να σκοράρει με ευκολία. Στα τελευταίο εννιά παιχνίδια στο Ροαζόν Παρκ έχει ρεκόρ 8-0-1, πετυχαίνοντας σε όλα από δύο γκολ και πάνω.

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο, η ομάδα του Ζενεσιό είχε συντρίψει με 5-0 τη Λοριάν. Στο 2.00 να κάνει κάτι παρόμοιο ξανά, δηλαδή να κερδίσει, επιβεβαιώνοντας και το Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρεν - Λοριάν: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 18:05

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ