BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τι’ χες Τούντορ, τι είχα πάντα

Ο Ιγκόρ Τούντορ όταν ήταν στον πάγκο της Ουντινέζε
Ο Ιγκόρ Τούντορ όταν ήταν στον πάγκο της Ουντινέζε © 2019 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Δύο προτάσεις βασισμένες στον έκρυθμο χαρακτήρα του Κροάτη τεχνικού, Ιγκόρ Τούντορ και στα προβλήματα που αυτός δημιουργεί στις ομάδες που αναλαμβάνει!

Η πρεμιέρα τριών εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη (Premier League, Bundesliga, Ligue 1) γεμίζει το κουπόνι και αυξάνει το φάσμα των επιλογών στους παίκτες του στοιχήματος.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες επιβεβαίωσαν την ταμπέλα του φαβορί (Λιόν, Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Αρσεναλ, Τότεναμ). Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, με την Λίβερπουλ να την "πατάει" στο Λονδίνο με τη Φούλαμ και να "σώνεται" από την ήττα με τέρμα του Σαλάχ στο 80’.

Η Κυριακή, πάντως, προμηνύεται πιο δύσκολη για τα φαβορί καθώς υπάρχουν ομάδες που δίνουν δικαιώματα λόγω εσωστρέφειας. Μία απ’ αυτές η γαλλική Μαρσέιγ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά στοιχήματος

Η παροιμία "τι’χες Γιάννη, τί είχα πάντα" είναι η κατάλληλη για να περιγράψει την κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο αυταρχικός χαρακτήρας του Κροάτη τεχνικού στο στρατόπεδο των Μασσαλών. Ο δυναμικός χαρακτήρας του Τούντορ είχε δημιουργήσει προβλήματα και στην περίοδο που βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ερχόμενος σε σύγκρουση με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Οι ψίθυροι είχαν αρχίσει να ακούγονται από την αρχή της προετοιμασίας, ενώ πλέον τα πράγματα φαίνεται να έχουν ξεφύγει καθώς όλα δείχνουν πως ο Τούντορ έχει "χάσει" τα αποδυτήρια πριν καλά-καλά ξεκινήσει η σεζόν.

Πάντως, υπήρχαν μπόλικα αρνητικά να προσάψει κάποιος στην Μαρσέιγ πριν ακόμα συμφωνήσει να αναλάβει τις τύχες της ο Κροάτης. Τα είδε πρώτος ο Σαμπάολι, που τα βρόντηξε και έφυγε χρεώνοντας τη διοίκηση για αργές μεταγραφικές κινήσεις. Το δεδομένο είναι πως το κλίμα δεν είναι καλό αυτή τη στιγμή στο "Βελοντρόμ" και η Ρεμς μόνο ιδανικός αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί (21:45 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Γκαρσία σε τέτοια παιχνίδια πέρσι δεν άφηνε ούτε… μισό διάδρομο στους αντιπάλους επιθετικούς, ενώ βρέθηκε στην πρώτη 8αδα των καλύτερων εκτός έδρας ομάδων στη Γαλλική Ligue 1. Δεν θα εκπλαγούμε αν βρει κάποιο τέρμα στην κόντρα επίθεση και… ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Μαρσέιγ – Ρεμς: Χ2 (απόδοση 2.40), 21:45
  • Μαρσέιγ – Ρεμς: 2 (απόδοση 6.15), 21:45

Διάβασε έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, αλλά και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά στο BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ