TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αουτσάιντερ που αξίζουν

Ο άσος της Μπρέντφορντ Ιβάν Τόνεϊ
Ο άσος της Μπρέντφορντ Ιβάν Τόνεϊ © 2022 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε Premier League και Ligue 1.

Στον ίδιο ρυθμό και σήμερα το κουπόνι, όπου ο τόνος δίνεται από τα ματς της πρεμιέρας σε Premier League, Bundesliga και Ligue 1. Δεν είναι καθόλου εύκολο το κυριακάτικο πρόγραμμα, αλλά, αν σου αρέσει το ζην επικινδύνως και έχεις διάθεση για λίγο παραπάνω ρίσκο, υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αουτσάιντερ.

Προγνωστικά Αγγλία

Στην Premier League, συνολικά μέχρι τώρα οι ομάδες έχουν δαπανήσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες σε μεταγραφές, κι ακόμη βέβαια υπάρχει σχεδόν ένας μήνας μπροστά μας μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Η μόνη ομάδα από τις είκοσι της Premier που απέχει πλήρως από το παζάρι είναι η Λέστερ, η οποία είναι η μοναδική που δεν έχει αποκτήσει κανέναν παίκτη έως τώρα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ήδη έχασε τον Κάσπερ Σμάιχελ, ενώ υπάρχει ασφυκτικό πρέσινγκ και σε άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της (Μάντισον, Φοφανά, Τίλεμανς). Κάτι λοιπόν δείχνει να μην πηγαίνει πολύ καλά στα εσωτερικά της Λέστερ και ίσως οι "αλεπούδες", μετά τη μαγική τελευταία εφταετία με το πρωτάθλημα του 2016 και το FA Cup του 2021, να μπαίνουν σε περίοδο κάμψης.

Εντός έδρας με την Μπρέντφορντ ξεκινά τη σεζόν η Λέστερ (16:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). και το ματς μυρίζει μπανανόφλουδα. Τουλάχιστον περισσότερο μπανανόφλουδα από ό,τι δείχνουν οι αποδόσεις των εταιρειών, που θέλουν το διπλό στα επίπεδα του 3.60.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Γαλλία

Στη Γαλλία και στη League 1 το Μαρσέιγ – Ρεμς (21:45 Novasports Prime, Live από το SPORT24) δεν μυρίζει απλώς μπανανόφλουδα, αλλά κανονική κηδεία. Η Μαρσέιγ έχει περάσει παράξενο καλοκαίρι και οι οιωνοί για τη νέα σεζόν δεν δείχνουν θετικοί. Παρελθόν πλέον ο Χόρχε Σαμπαόλι από τον πάγκο των Μαρσεγέζων και στη θέση του η διοίκηση έφερε τον Ίγκορ Τούντορ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κροάτης αλλάζει σύστημα και φιλοσοφία σε σχέση με τον Αργεντίνο, αλλά αυτό που δημιούργησε άμεσα αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια είναι η αυταρχική συμπεριφορά του. Μεσοβδόμαδα μάλιστα υπήρξε συνάντηση μεταξύ προέδρου, Τούντορ και παικτών (με πρωτάρη τον Παγέτ) μπας και βρεθεί κάποιο σημείο επαφής και ομαλοποιηθεί η κατάσταση έντασης που επικρατεί με το καλημέρα στα αποδυτήρια του Βελοντρόμ.

Η Ρεμς δεν είναι φυσικά ομάδα της πρώτης γραμμής του γαλλικού ποδοσφαίρου, όμως είναι μπαρουτοκαπνισμένη, παίζει φέτος για πέμπτη σερί σεζόν στη Ligue 1 και στις τέσσερις τελευταίες έχει παραμείνει αήττητη στα ματς της Μασσαλίας, με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Μέχρι το 6.00 φτάνει το διπλό και τη σηκώνει την τουφεκιά του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Μπρέντφορντ: 2 DNB (απόδοση 2.62) 16:00
  • Μαρσέιγ – Ρεμς: Χ2 (απόδοση 2.40) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ