ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υποχρέωση νίκης για τη Βελές, εποχή Τέβες στη Ροσάριο

Ο Κάρλος Τέβες σε αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores κόντρα στη Δε Στρόνγκεστ
Ο Κάρλος Τέβες © 2022 JUAN MABROMATA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Δυνατό ματς στο Αμαλφιτάνι περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Liga Profesional με τη Βελές να φιλοξενεί τη Ροσάριο σ’ ένα ματς που το πρέπει είναι μεγάλο για τη νίκη. Εποχή Κάρλος Τέβες με ποικίλα σχόλια στη Ροσάριο.

Φουλ δράση στο αποψινό πρόγραμμα της Αργεντινής και το Βελές - Ροσάριο (01:00 LIVE από το SPORT24) είναι από το ματς που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Από τη μια η Βελές που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας ύστερα από τρεις αγωνιστικές. Στην ειδική βαθμολογία έχει να ανέβει πολλά σκαλοπάτια ακόμα για να φτάσει στο σημείο να κυνηγήσει τις θέσεις του Copa Sudamericana.

Στη Ροσάριο η κατάσταση είναι μπερδεμένη. Ο Σομόσα άφησε στα κρύα του λουτρού την ομάδα λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση και στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ανέλαβε ρόλο πυροσβέστη ο Χερμάν Ριβαρόλα προσωρινά όμως. Όλα κινούνται σε ρυθμούς Κάρλος Τέβες. Ο Απάτσι λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση πως κρεμάει τα παπούτσια του αναλαμβάνει τη Ροσάριο, σήμερα θα είναι στις κερκίδες και αύριο αναμένεται η ανακοίνωση. Η έλευση του Τέβες έχει φέρει ποικίλα σχόλια. Ο άλλοτε ηγέτης της Μπόκα, έχει να ακούσει πολλά για τις σχέσεις του με τον πρώην Πρόεδρο της Αργεντινής και της Μπόκα Τζούνιορς Μαουρίσιο Μάρσι. Από την άλλη δεν πρέπει να παραλείψουμε και το εκτόπισμα και την επίδραση που έχει ως προσωπικότητα ο Απάτσι.

Η εποχή Μεδίνα ξεκίνησε στραβά στη Βελές, έτσι και αλλιώς σηκώνει πολλή κουβέντα η πρόσληψη του, αφού προέρχεται από αποτυχημένο πέρασμα στην Ιντερνασιονάλ. Η ομάδα έχει ανάγκη από ενίσχυση, πρόκειται να γίνει, αλλά μέχρι τότε απαιτείται χρόνος για να ρολάρει και να βρει τα πατήματά της. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε 2-0 τη Ράσινγκ εντός έδρας σ’ ένα ματς που δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (30΄- 90’). Μετά το πρώτο γκολ ανοίχτηκε, αλλά δεν δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις για γκολ. Μοιραία ήρθε η ήττα, αυτή ήταν η δεύτερη στη σειρά μετά το 1-0 από την Πλατένσε. Η Ροσάριο από την άλλη προέρχεται από την πρώτη νίκη της στη Liga Profesional. Κέρδισε 1-0 τη Γοδόι εντός έδρας χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκολκίπερ Σέρβιο στο 84’ και ενώ στο πρώτο ημίχρονο αστόχησε σε πέναλτι ο επιθετικός Γκάμπα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ροσάριο καλείται να γυρίσει τον διακόπτη με τον Τέβες, παρότι απόψε δεν θα κάτσει στον πάγκο και θα είναι απλώς στις κερκίδες. Όσο να ’ναι η έλευσή του θα δώσει ηθικό στους παίκτες και θα τους σπρώξει για μια καλή εμφάνιση. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που η ομάδα μετράει 5 σερί ήττες στον δρόμο. Η Βελές μπαίνει μ’ ένα μεγάλο "πρέπει" στο παιχνίδι, οφείλει να πάρει και αυτή το ματς, ώστε να ξεφύγει από την εσωστρέφεια και εντός έδρας σκοράρει πιο εύκολα. Στο 1.95 το Goal/Goal αξίζει το ρίσκο, δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται ροντέο τα παιχνίδια των δύο ομάδων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βελές - Ροσάριο: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ