ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υπάρχει διαφορά επιπέδου στη Ροσάριο, δίκαιο το 1.85

Οι φίλαθλοι της Νιούελς Ολντ Μπόις σε ματς στο Ροσάριο για το Copa Libertadores κόντρα στη Νασιονάλ (Ουρουγουάη)
Οι φίλαθλοι της Νιούελς Ολντ Μπόις © 2021 EDUARDO DI BAIA/ASSOCIATED PRESS

Στο Ροσάριο η Νιούελς φιλοξενεί την Πατρονάτο σε μια αναμέτρηση που υπάρχει φαβορί. Ποντάρισμα στο 1.85.

Φουλ δράση στην Αργεντινή απόψε και στο Ροσάριο η Νιούελς Ολντ Μπόις μπαίνει μ’ ένα μεγάλο "πρέπει" στην αναμέτρηση απέναντι στην Πατρονάτο (01:00 LIVE από το SPORT24). Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Liga Profesional και με νίκη απόψε θα ανέβει στην κορυφή και στο +2 από τη δεύτερη Χιμνάσια μετά από έξι αγωνιστική. Η Πατρονάτο είναι στην έβδομη θέση από την άλλη, αλλά στην ειδική βαθμολογία είναι από τις επικρατέστερες για τον υποβιβασμό. Δύσκολα τα πράγματα για τη φιλοξενούμενη.

Τις τελευταίες ώρες ο άσος δέχεται πιέσεις και από τον διπλασιασμό έπεσε στο 1.85. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η οικοδέσποινα, σε καμία από αυτές μάλιστα δεν δέχτηκε γκολ, ενώ μετράει μηδέν παθητικό εδώ και τέσσερα ματς.

Η Πατρονάτο είναι φιλότιμη ομάδα, αλλά ό,τι καταφέρνει το πετυχαίνει στην έδρα της. Προέρχεται από πολύτιμη νίκη επί της Ιντεπεντιέντε με 3-1 σ’ ένα ματς που δεν πελάγωσε. Προηγήθηκε μόλις στο 1’, πέτυχε και δέυτερο στο 26’, αλλά από το 16΄έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Μείωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Ιντεπεντιέντε στο α’ μέρος, αλλά η ομάδα του Φακούντο Σάβα πέτυχε και τρίτο λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Επικρατεί αισιοδοξία σχετικά με την παραμονή, αλλά η νίκη ήρθε κόντρα σε μια ομάδα που δεν είναι έτσι και αλλιώς στα πολύ καλά της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νιούελς με νίκη ανεβαίνει στην κορυφή, είναι καλύτερη ομάδα, η Πατρονάτο είναι ομάδα έδρας και στον δρόμο δεν μπορεί να σταθεί, παίζει πολύ παθητικά και δυσκολεύεται να κάνει φάσεις. Μετράει τρεις σερί ήττες εκτός έδρας. Λογικές οι πιέσεις στον άσο, καθώς παίρνει παιχνίδι. Στο 1.85 κατά μέσο όρο η επικράτηση της ομάδας του Σανγκινέτι, που παίζει για το αποτέλεσμα, θυσιάζει το θέαμα και έχει μια από τις πιο ένθερμες εξέδρες στην Αργεντινή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούελς - Πατρονάτο: 1 (απόδοση 1.85), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ