ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξορκίζει το κακό με το 2.07 η Μπόκα Τζούνιορς

Ο Γκιγιέρμο Φερνάντες πανηγυρίζει γκολ με τον Άλαν Βαρέλα στο Copa Libertadores για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι
Ο Γκιγιέρμο Φερνάντες πανηγυρίζει γκολ με τον Άλαν Βαρέλα στο Copa Libertadores © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Για την τέταρτη αγωνιστική η Μπόκα Τζούνιορς δοκιμάζεται στο ουδέτερο Ίσλας Μαλβίνας κόντρα στην αξιόμαχη Μπαράκας. Ποντάρισμα στο 2.07.

Για την τέταρτη αγωνιστική του Liga Profesional η Μπόκα Τζούνιορς μπαίνει μ’ ένα μεγάλο πρέπει στο Ίσλας Μαλβίνας και το ματς με την Μπαράκας (03:30 LIVE από το SPORT24 ).

Η αναμέτρηση δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα της Σεντράλ, διότι έχει μικρή χωρητικότητα και δεν καλύπτει τις προδιαγραφές για τη διοργάνωση. Για αυτό το λόγο μετακομίζει στην έδρα της Ατλέτικο Ολ Μπόις. Ένα γήπεδο που η Μπόκα δεν περνάει καλά, αφού στις 2/3 φορές που το επισκέφθηκε στο παρελθόν γνώρισε την ήττα και την άλλη κέρδισε. Βέβαια, απόψε είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού όσο και να υπάρχει αρνητικό ρεκόρ εκεί μέσα, η Μπαράκας τώρα προσπαθεί να προσαρμοστεί στο γήπεδο, δεν είναι το σπίτι της.

Την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε για πρώτη φορά η Μπαράκας στο Ίσλας Μαλβίνας και γνώρισε την ήττα από την Ουνιόν Σάντα Φε (2-1). Αρκετά μέτριο ματς, δίχως πολλά πολλά, κινήθηκε σε ρηχά νερά, ούτε η αντίπαλος εντυπωσίασε. Κόστισε στο γεγονός πως βρέθηκε από το πρώτο τέταρτο να χάνει 2-0. Την έπιασε απροετοίμαστη και είχε να ανέβει ένα βουνό από εκεί και πέρα. Μείωσε στο 69’ με πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω. Μετράει πέντε σερί Goal/Goal.

Η Μπόκα Τζούνιορς αντέδρασε άμεσα μετά από την ήττα κόντρα στη Σεντράλ Κόρδοβα που είχε κάνει αρκετές αλλαγές και δεν της βγήκε το ματς. Ξέσπασε κόντρα στην Τίγκρε και επικράτησε 5-3. Δυσκολεύτηκε πάντως για ένα ημίχρονο. Άνοιξε το σκορ στο 11’, ισοφαρίστηκε με αυτό γκολ στο 34’, έκανε το 3-1 με δύο γρήγορα γκολ στο 54’ και στο 57’, ροντέο το ματς από εκεί και πέρα, αλλά δεν έβγαλε διαθέσεις και την παραμικρή εντύπωση πως μπορεί να χάσει το ματς.

Στα πάνω του ξανά ο Μπενεντέτο. Δεν θα κάνει ιδιαίτερες αλλαγές ο Μπατάλια, που θέλει να δείξει πως η ήττα με τη Σεντράλ Κόρδοβα ήταν μια κακή παρένθεση. Ο γκολτζής Σεμπαστιάν Βίγια επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της ομάδας, για τον οποίο δεν έχει αποφανθεί ακόμα η δικαιοσύνη για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η Μπόκα έχει αποφασίσει να τον χρησιμοποιεί σε ορισμένα ματς μέχρι να βγει η απόφαση, ενώ σε όσα έχει παίξει έχει πιάσει καλή απόδοση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα Τζούνιορς θα παίξει και απόψε με καλή σύνθεση, όπως κόντρα στην Τίγκρε και τα είδαμε τα αποτελέσματα, οι παίκτες θα θέλουν να ξορκίσουν το αρνητικό ρεκόρ στο Ίσλας Μαλβίνας. Η Μπαράκας είναι ανταγωνιστική ομάδα, έχει επίγνωση της κατάστασης και των δυνατοτήτων της, αμυντικά όμως είναι ασταθής για αυτό και βλέπουμε ανοιχτά ματς. Στο 2.07 το συνδυαστικό στοίχημα 2 & over 1,5, είναι άλλη κλάση η Μπόκα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαράκας Σεντράλ - Μπόκα Τζούνιορς: 2 & over 1,5 (απόδοση 2.07), 03:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ