ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ελαχιστοποιεί το ροτέισον η Ρίβερ Πλέιτ

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο σε ματς της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στη Ράσινγκ στο Μονουμεντάλ
Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Ρίβερ Πλέιτ περνάει μίνι κρίση και έχει ξεκινήσει προβληματικά το πρωτάθλημα και ο Γκαγιάρδο προσπαθεί να βρει την κατάλληλη αλχημεία για να ανατρέψει την κατάσταση. Ποντάρισμα στο 2.30 στην αναμέτρηση με την Ουνιόν Σάντα Φε.

Η τέταρτη αγωνιστική στη Liga Profesional της Αργεντινής συνεχίζεται και ένα από τα ματς της βραδιάς που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι αυτό μεταξύ της Ουνιόν Σάντα Φε κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ (00:00 LIVE από το SPORT24 ). Η Ρίβερ Πλέιτ ήταν καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια του Copa de la Liga και ας μην έφτασε στον τελικό, ήταν μια άτυχη βραδιά απλώς ο προημιτελικός με την Τίγκρε. Στο Copa Libertadores ήταν επιβλητική η παρουσία της, ωστόσο στο πρωτάθλημα στις πρώτες αυτές αγωνιστικές σαν να έχει γυρίσει ο διακόπτης και ο Γκαγιάρδο είναι δικαιολογημένα προβληματισμένος.

Μετά από δύο σερί 0-0 με τη Ντιφένσα και Ατλέτικο Τουκουμάν έχασε από την Κολόν Σάντα Φε (1-0). Έκανε ροτέισον και δεν του βγήκε. Απόψε παρότι ήθελε να ανοίξει το ροτέισον, θα το ελαχιστοποιήσει και θα επαναφέρει αρκετούς βασικούς λόγω των όσων είδε κόντρα στην Κολόν.

Η Ουνιόν έχει ξεκινήσει πιο ενθαρρυντικά με 1-1-1 ρεκόρ, όλα Goal/Goal και over 2,5. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε εντός έδρας την Μπαράκας σ’ ένα αρκετά μέτριο ματς δίχως πολλά πολλά, ήταν απλώς λίγο καλύτερη και κάπως έτσι έτσι ήρθε το τελικό 2-1. Αγωνιστικά παρατηρείται βελτίωση, το κλίμα είναι θετικό, ωστόσο έχει απουσίες απόψε, ενώ προέκυψαν κρούσματα κορονοϊού. Συν τοις άλλοις έχει τεθεί εκτός ο φορμαρισμένος γκολτζής Άλβες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρίβερ παραδόξως δυσκολεύεται να βρει δίχτυα και να ανακάμψει, οι Γκαγιάρδο είδε πως αυτό το διάστημα το ροτέισον δεν του βγαίνει και θα πάει με καλή ενδεκάδα. Η Ουνιόν έχει αυτοπεποίθηση, δεν έχει τον γκολτζή της, ενώ αμυντικά είναι ασταθής. Παραδοσιακά προσπαθεί να ζορίσει τη Ρίβερ, ενώ την κέρδισε και στο Copa de la Liga (1-0) φέτος. Στο 2.30 κατά μέσο όρο το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 & Goal/Goal, καλύπτει πολλά ενδεχόμενα και μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Είναι άλλη κλάση η Ρίβερ, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και περιμένουμε από τον Γκαγιάρδο να έχει αφυπνίσει τους παίκτες του τις τελευταίες μέρες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Σάντα Φε - Ρίβερ Πλέιτ: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.30), 00:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ