TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βγήκαν μπροστά οι σταρ της Νάπολι

Napoli's Giovanni Di Lorenzo applauds fans at the end of the Champions League group C soccer match between SC Braga and SCC Napoli at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Luis Vieira)
Napoli's Giovanni Di Lorenzo applauds fans at the end of the Champions League group C soccer match between SC Braga and SCC Napoli at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Luis Vieira) © 2023 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα και καταλήγει σε τρία bets μέχρι το 4.00.

Το καλύτερο φάρμακο στην γκρίνια και την εσωστρέφεια είναι οι νίκες και η Νάπολι ξέσπασε μεσοβδόμαδα (4-1) στην Ουντινέζε. Θα φανεί αν ηρέμησαν τα πράγματα και η κόντρα που φάνηκε να ξεσπά ανάμεσα στον Ρούντι Γκαρσιά και τους παίκτες πέρασε στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι Οσιμέν και Κβαρατσκέλια σκόραραν, πήραν τα πάνω τους, αυτό αμέσως έδωσε μεγάλη ώθηση σε όλη την ομάδα.

Οι πρωταθλητές φιλοξενούνται στο “Via del mare”, δεν την λες εύκολη αποστολή, η Λέτσε έχει μόνο νίκες μπροστά στον κόσμο της, 3 στις 3 για την ακρίβεια. Είναι σύνολο συμπαγές, σκοράρει, μόνο με την Γιουβέντους δεν τα κατάφερε στο Τορίνο, αν και είχε ευκαιρίες. Δεν θα φοβηθεί την Νάπολι, θα επιχειρήσει να κάνει το παιχνίδι της, αλλά δεν έχει απέναντι μια ομάδα στα... κυβικά της. Δεδομένα οι “παρτενοπέι” υπερτερούν σε ποιότητα και λύσεις.

Με τη δύναμη της έδρας οι "λύκοι"

Έχω σε εκτίμηση την φετινή Βόλφσμπουργκ, δεν διαθέτει τους σταρ, είναι όμως σύνολο δουλεμένο, θελκτικό στο μάτι, μπορεί να διεκδικήσει όχι απλά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου. Προέρχεται από την... τζάμπα ήττα 1-0 στο Ντόρτμουντ, δεν ήταν χειρότερη, αλλά φοβήθηκε περισσότερο απ' όσο έπρεπε το ματς. Τώρα παίζει μπροστά στο κοινό της, εκεί μέχρι τώρα είναι απόλυτη, έχει 2 στα 2, μπορεί να βελτιώσει κι άλλο αυτό το ποσοστό. Η Αϊντραχτ είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με πέρυσι.

Έχασε παίκτες βαρόμετρα, σημαντικότερος ο Κόλο Μουανί (πήγε στην Παρί) και σχεδόν αναγκαστικά... μεταλλάχθηκε. Έγινε ομάδα που στηρίζεται στην άμυνά της, έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ, τα λιγότερα στην Bundesliga, είναι αήττητη σε 5 ματς, δεν έχει παίξει όμως με κανένα μεγάλο όνομα. Επιθετικά δημιουργεί λίγες φάσεις, εκτός έδρας έχει 13 παιχνίδια χωρίς νίκη, τώρα θα δοκιμαστεί στην δυσκολότερη έδρα από την αρχή της σεζόν...

Ποντάρει στο μεγάλο ρόστερ ο Πιόλι

Η Μίλαν γύρισε εύκολα την κατάσταση κόντρα στην Κάλιαρι, ο Πιόλι ξεκούρασε παίκτες, με ξεκάθαρο στόχο να τους έχει έτοιμους στο σημερινό ματς με την Λάτσιο. Οι Λατσιάλι πήραν βαθιά ανάσα στο δύσκολο 2-0 επί της Τορίνο, βγήκε αντίδραση, η ομάδα ήταν κλεισμένη στο προπονητικό κέντρο, γεγονός που μάλλον βοήθησε. Το πρόβλημα είναι ότι ο Σάρι έβαλε ξανά όλους τους θεωρητικά βασικούς, δεν ξεκούρασε κανέναν και λογικά δεν μπορούν να αντέξουν ξανά τόσο υψηλούς ρυθμούς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νάπολι δείχνει να συνέρχεται, παίζει σε μια έδρα όπου πέρυσι νίκησε 2-1, στα 8 από τα 9 τελευταία ματς κόντρα στη Λέτσε σκοράρουν και οι δύο, θα πάμε το 2 & G/G.

Ψάχνει μια μεγάλη νίκη η Βόλφσμπουργκ, έχει σκληρή έδρα, η Αϊντραχτ δεν έχει δοκιμαστεί φέτος σε τόσο δύσκολες συνθήκες, ο άσος μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Έχει δεχθεί πίεση ο άσος της Μίλαν απέναντι στη Λάτσιο, εξηγήσαμε και παραπάνω την κούραση, το 1.75 δεν είναι είναι καμία ευκαιρία, θα επιλέξουμε 2-3 γκολ στο 1.91.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέτσε – Νάπολι: 2 & Goal/Goal (απόδοση 4.00), 16:00
  • Βόλφσμπουργκ – Αϊντραχτ: 1 (απόδοση 2.10), 16:30
  • Μίλαν – Λάτσιο: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ